Műkorcsolyázáshoz baj ha nem tudok spárgázni?
Figyelt kérdés
Már régebbóta foglalkozok a sporttal de csak most jöttem rá hogy lehet hogy fontos lenne a spárga. Én nem tudok egyenlőre lemenni spárgába de fokozatosan nyújtok. Viszont nagyon fontos lenne?dec. 29. 14:49
1/5 anonim válasza:
Szerencsére nem akkora baj, általában elég, ha kicsit több mint 90 fokban fel tudod emelni a lábad. A másik meg úgyis a jégen marad, különben hatalmasat zakóznál.
2/5 anonim válasza:
Fog sikerülnöd akkorát zakóznod hogy onnantól menni fog a spárga.
3/5 anonim válasza:
Hát a műkorcsolyához elég fontos a spárga. A spárga ugráshoz alapból negatív spárga kell, biellmann forgás pedig egyszerűbb ha tudsz állóspárgát. Nyújts sokat hogy sikerüljön! Sok sikert!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sokat nyújtok remélem menni fog. Próbálok nem elzakózni. Ami pedig nem megy azon vagyok hogy megtudjam csinálni, nem adom fel.
dec. 29. 22:31
5/5 anonim válasza:
Az nagyobb baj, hogy nem tudsz rendesen magyarul, de most az egyszer segítek.
* Műkorcsolyázáshoz baj, ha nem tudok spárgázni?
Már régebb óta foglalkozom a sporttal, de csak most jöttem rá, hogy lehet, hogy fontos lenne a spárga. Én egyelőre nem tudok lemenni spárgába, de fokozatosan nyújtok. Viszont nagyon fontos lenne?
Köszönöm a válaszokat, sokat nyújtok, remélem, menni fog. Próbálok nem elzakózni. Ami pedig nem megy, azon vagyok, hogy meg tudjam csinálni, nem adom fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!