Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Gyömbér-novemberben, Schneeber...

Gyömbér-novemberben, Schneeberg-decemberben, de milyen ruhában?

Figyelt kérdés

Valaki tudna segíteni? Sosem mentem még, így nem tudom, milyen kabát, bakancs, stb lenne jó, igazából minden érdekelne. Nézegetem ezeket a pehelykabátokat, de olyan vékonynak tűnnek. Kicsit elvesztem ebben, aki tapasztalt, melyik a jó?

Linkeknek örülnék. Női ruhák érdekelnének.

okt. 24. 15:46
 1/2 anonim ***** válasza:

A Schneebergre szoktam menni hótalpazni, ott iszonyatos szél tud lenni, nem ritka a 100km/h feletti. Az összes fenti tárgyon mindig vízzintesek a jégcsapok. De egyik alkalommal pólóban üldögéltem a csúcson.

Tehát a szokásos réteges öltözet kell. Aláöltözö, polár pulóver, softshell, meg vízálló külső dzseki. Én szoktam vinni mégegy polárt, vagy primaloft dzsekit. Arcmaszk sem árt, sapka, kesztyű mindenképpen.

okt. 25. 16:06
 2/2 anonim ***** válasza:

1-es vagyok

Nekem pl ilyen bakancsom van, ez teljesen jó

[link]

Az fontos, hogy vízálló legyen.

Zokniból, aláöltözőkből érdemes merinót venni, polár, softshell, hardshell rétegekből meg valami normális márkát, ami erre van kitalálva.

[link]

Nem baj ha vékony, vagy annak tűnik, legyen több réteg, mozgás közben sokkal kevesebb is elég, vagy ha éppen szélcsend és napsütés van akkor nagyon meleg tud lenni télen is.

okt. 25. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!