Nehéz megtanulni Snowboardolzni 3 hét alatt?
Én éveken át síeltem, és átváltottam boardra. Mi csak 1 hetekre járunk, de a végén, vagy akár már a közepén is le tudtam menni egyedül bármilyen leejtőn (max nem olyan szépen). Mondjunk engem anyum tanított könyvből, úgy hogy ő sosem láttot még csak boardot sem közelről.
Kb 6 éve boardozok, de már unom nagyon. Túl hamar kiismertem. Persze nem vagyok profi, nem tudok szaltózni ugratás közben, de nem mondanám, h nagyon béna vagyok.
Most szeretnék megint síelni, mert sokkal színesebb szerintem. És nagyon szeretem a különböző gyakorlatokat, amikkel lehet csiszolni a sítudást...
A lényeg, könnyen megtanulható, a forgás kicsit nehéz, de ha megvan már nem kell mást megtanulni, csak tovább fejleszteni :d
pá
Attolmég hogy legurultál egy fekete pályán még nem leszel az Osztrák Síszövetség Führere, de azért gratula hogy alattad is csúszott a síléc. :)
3 hét alatt megtanulni nem nehéz(mondjuk nem midnegy milyen szinten, ugye), habár szerintem bérelj egy snowboard oktatót ugyanis az nem szerencsés ha rosszul tanulsz be dolgokat(testtartás, kanyarodás, stb.). Ha már Észak-Amerika egyik legfelkapottabb helyére mentek sztem egy magánoktatót mellényzsebből ki tudtok fizetni.
De azért előre figyelmeztetlek hogy attól még ha a snowboarddal lejössz egy fudedurva fekete pályán, attól még nem leszel a világ ura, ezt rajtad kívül igen sokan meg tudják még csinálni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!