Snowboardnál hogyan döntsem el, melyik lábam van elől?
Nagyon kezdő vagyok, voltam korábban egy 1 napos tanfolyamon, ami nem adott hozzá sokat a tudásomhoz, most újra kedvem lenne elkezdeni, egy másik oktatónál, de kicsit elméletből készülnék előtte… a neten is sok mindent írnak, múltkor az oktató és a kölcsönzős is mást mondott, és ezek alapján nem tudtam eldönteni, csak kiválasztottam az egyiket, hogy haladjunk.
Ki hogyan döntötte el, melyik làb van elől?
Jobb elől ball hátul az emberek többsége így használja. Maradj te is ennél. Egyébként ha jégen csúszol vagy pl egy vizes padlón melyik lábad van elöl? Így a legegyszerűbb tesztelni.
A snowboardozás eleje a könnyebb része
A csatolását bárki megtanulja egyenesen csúszol egyik végéből a másikba. Élezni mar sokkal nehezebb azt még nekem se sikerült tökéletesen megtanulni. Amikor S betű formájában élezel a deszka egyik oldalról a másikra.
Síelésnél pont fordítva van az eleje nehéz de aztán gyors a fejlődés.
Snowboardnál az eleje könnyű aztán később nehéz.
Irigylem akiket kiskorukban megtanítottak, kis gyerek kicsit esik. Én elesek belefájdul mindenem.
Ha jégen csúszok, a jobb van elől.
Nekem épp fordítva mondta mindenki. A síelés könnyebb az elején, a snowboard nehezebb. Ezt én is így tapasztaltam. A síelesnél minden szinte azonnal sikerült, amit az oktató mutatott.
Snowboardnál többet voltam a földön mint állva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!