63N : Kb. egyetemista korom óta járok, akkor tanultam meg síelni.
A gyerekeinkkel minden évben jártunk, most már (hogy kirepültek) nélkülük, ill. barátainkkal együtt szoktunk menni. De már sokkal óvatosabb duhajként síelek, mint huszonévesen. :)))
2022. nov. 17. 18:37
2/9 anonim válasza:
Vizen szeretem, jo buli. Hoba, hidegbe egy tonna ruhaba koszi nem 😃
2022. nov. 17. 22:04
3/9 anonim válasza:
Mi 7 éve járunk síelni. A feleségemmel (jelenleg 46 évesek vagyunk) 39 évesen tanultunk meg, a gyerekekink nagycsoportos ill. elsős korukban velünk együtt kezdték. Azóta minden évben 1x - 2x megyünk. A gyerekek már profik. Mi inkább csak a kék pályákon vitézkedünk. Én azért minden éven bepróbálkozok 1-2 piros pályán, egyre több sikerrel. De magát a környezetet, a hangulatot nagyon szeretjük. Van, hogy a 3. napra elfáradunk és aznap csak ültünk a hütte teraszán a szikrázó napsütésben és élveztük a friss levegőt. Szóval nekünk nem feltétlenül a sportérték számít, hanem a kikapcsolódás, pihenés. De azért szeretünk csúszni is.
2022. nov. 18. 12:26
4/9 anonim válasza:
3: Így van! :) 1-es voltam, a mi korunkban meg már főleg egyre nagyobb a hütte-teraszon üldögélés aránya a síeléshez képest. :-D
Régen bezzeg, mikor már 9-re ott toporogtunk az első liftindításnál, és 5 előtt meg rohantunk, hogy na még az utolsóval felmegyünk egyet... :)
2022. nov. 18. 13:17
5/9 anonim válasza:
Én kb 10 éve, 35 évesen voltam először, magamtól "tanultam meg", azóta évente egyszer megyek általában Ausztriába, néha egy-egy napra Eplénybe (közel van). 4-6 napot olyankor végigsíelek, nem üdögélek hüttében, nyitástól zárásig síelek.
2022. nov. 19. 09:13
6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon helyes
2022. nov. 22. 16:10
7/9 anonim válasza:
Én gyerek-korom óta járok síelni, pontos évet nemtudok, de ilyen 7-8 évesen már biztos sílécen álltam. Akkoriban telente 1 hétre jártunk síelni. Az utóbbi pár évben inkább 1 napokra járunk, viszont azt többször. Illetve, amikor összejön, akkor haverokkal 1 hétvégére lemegyünk síelni. 25/F
2022. dec. 5. 12:29
8/9 anonim válasza:
Ezek az idióta hóbortok csak arra vannak kitalálva, hogy pénzt vegyenek ki az emberek zsebéből
2022. dec. 16. 19:08
9/9 anonim válasza:
Én megyek, amikor tudok.Gyerekként kezdtem sulis sítáborban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!