Miért nem tudok végre magabiztosan mozogni a jégen?
Figyelt kérdés
Szeretek korcsolyázni, évek óta renszeresen ki is járok mikor ki nyit a koripálya, de sosem megy folyamatosan...csak ámulok hogy mellettem hogyan elsiklanak a többiek és meg csak ott döcögök...aztán van amikor belejövök...aztán megint elvesztem az egyensúlyom és onnantól kezdve ez igy megy...néha orra is bukok..és nem értem miért, hisz tudom hogy ahogy minden ez is csak gyakorlás kérdése, de mint már mondtam rendszeresen járok, próbálkozom hogy végre folyamatosan menjen és mégsem megy..nem tudok magabiztosan siklani a jégen... sose volt bajom az egyensúlyommal, tornász vagyok, gerendán cigánykerekeket,kézenállásokat csinálunk meg , ez meg egyszerűen nem megy, és nem értem miért nem találom meg ennyi gyakorlás után azt a biztos pontot..nem értem miért..2008. dec. 22. 22:04
1/5 anonim válasza:
Térd behajlít, felső test előredől, és lököd magad előre, nem pedig lépsz, és sokat gyakorolsz. Ennyi a titka az egésznek. Viszont ha már ismerted ezeket a fortélyokat, akkor fogalmam sincs, hogy mi lehet a gond.
2/5 yuda válasza:
Igen,pedig tényleg csak gyakorlás kérdése,de lehet be kell látnod,hogy nem való mindenkinek bármi-pl.én se mennék el szobrásznak,mint legtöbben sem-szóval észre kell venni a józan határainkat.
3/5 anonim válasza:
Szerintem nem érzed a ritmust próbálj valami dallamot elképzelni ahol mindeggyik hang egy mozdulat
4/5 Parlai József válasza:
Azért mert dagadt vagy:):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!