Hol tudnék megtanulni korcsolyázni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Soha nem korcsolyáztam,vagyis még gyerekkoromba de akkor nem ment. Viszont szeretnénk elmenni párommal korcsolya pályázni. Csak szórakozni,nem komoly sport ként. Az lenne a kérdésem,hogy úgy fél lehet menni a pályára hogy először valószínűleg csak szenvedni fogunk a pálya szélén? Nem zavarjuk ezzel a többi embert? Vagy így meg se próbáljuk? Szeretnénk kipróbálni,csak nemtudom lehet-e egyáltalán. Köszönöm szépen :)
2021. nov. 15. 13:16
2/3 anonim válasza:
Persze, hogy felmehetsz. Korcsolyázni úgy kell, hogy felveszed a lábadra, felmész a pályára, megfogod a falat és elindulsz. Igen, eleinte végig fogni fogod, kapaszkodsz, nem tudsz megállni, elindulsz és már kibillensz, de kit érdekel? Szépen egyre jobban felbátorodsz. Aztán jön az első esés. Meg a második. Meg a harmadik. Én életem első 2 órás korizása alatt 8x estem el, de senkit sem izgatott. A második órán meg már csak a legelején bukdácsoltam a palánkba kapaszkodva egy pár percig. Amatőr szinten ennyi a korcsolya, nem kell hozzá semmilyen képzés, oktatás, csak az, hogy merd csinálni.
3/3 anonim válasza:
Amikor először voltam a Városligetben, igencsak meglepődtem, hogy semmilyen korlát nincs. Estem-keltem, szerintem vagy 15-20-szor. Az első esés előtt vagy igazán béna, mert még félsz. Utána elesel, rájössz, hogy semmi bajod nem lett és felbátorodsz :) Senkit nem fogsz zavarni, mivel ezt nem csinálja az ember naponta, a legtöbben elég suták. És én azt tapasztaltam, hogy az ügyesebbek is segítőkészek, segítenek felállni. Menj nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!