Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Hol tudnék megtanulni korcsoly...

Hol tudnék megtanulni korcsolyázni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Soha nem korcsolyáztam,vagyis még gyerekkoromba de akkor nem ment. Viszont szeretnénk elmenni párommal korcsolya pályázni. Csak szórakozni,nem komoly sport ként. Az lenne a kérdésem,hogy úgy fél lehet menni a pályára hogy először valószínűleg csak szenvedni fogunk a pálya szélén? Nem zavarjuk ezzel a többi embert? Vagy így meg se próbáljuk? Szeretnénk kipróbálni,csak nemtudom lehet-e egyáltalán. Köszönöm szépen :)

2021. nov. 15. 13:16
 1/3 anonim ***** válasza:
A jégen.
2021. nov. 15. 13:22
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy felmehetsz. Korcsolyázni úgy kell, hogy felveszed a lábadra, felmész a pályára, megfogod a falat és elindulsz. Igen, eleinte végig fogni fogod, kapaszkodsz, nem tudsz megállni, elindulsz és már kibillensz, de kit érdekel? Szépen egyre jobban felbátorodsz. Aztán jön az első esés. Meg a második. Meg a harmadik. Én életem első 2 órás korizása alatt 8x estem el, de senkit sem izgatott. A második órán meg már csak a legelején bukdácsoltam a palánkba kapaszkodva egy pár percig. Amatőr szinten ennyi a korcsolya, nem kell hozzá semmilyen képzés, oktatás, csak az, hogy merd csinálni.
2021. nov. 15. 13:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Amikor először voltam a Városligetben, igencsak meglepődtem, hogy semmilyen korlát nincs. Estem-keltem, szerintem vagy 15-20-szor. Az első esés előtt vagy igazán béna, mert még félsz. Utána elesel, rájössz, hogy semmi bajod nem lett és felbátorodsz :) Senkit nem fogsz zavarni, mivel ezt nem csinálja az ember naponta, a legtöbben elég suták. És én azt tapasztaltam, hogy az ügyesebbek is segítőkészek, segítenek felállni. Menj nyugodtan.
2021. nov. 15. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!