Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Ha télen símaszkban túrázok...

Ha télen símaszkban túrázok nem néznek hülyének?

Figyelt kérdés

Szeretek túrázni, eddig télen nagyon nem mentem a hideg miatt. Most viszont szeretnék így be akarok szerezni egy símaszkot.

Szerintetek nem fognak hülyének nézni ha símaszkban mászkálok a szabadban városon kívül? Illetve milyet érdemes venni ami kényelmes is? Szemeknél külön-külön vágás vagy plusz ez szájnál is vágással, esetleg csak a szemeknél egyben egy nyílás?

Ki szokott használni télen, és mit szólnak hozzá ha meglátnak?

2021. okt. 18. 18:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem a kutyát nem érdekli. Aki nagyon megnéz, az csak irigykedik, mert neki fázik a feje ;)
2021. okt. 18. 19:18
 2/2 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem lesz aki hülyének néz, főleg ha -20 foknál melegebb időben veszed fel. De nem kell foglalkoznod vele, ráadásul maszkban fel sem ismer senki.
2021. okt. 20. 08:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!