Egy jó túrakabát megér annyit, amibe kerül? Pl. egy North Face vagy hasonló dzseki 40.000-et?
Egy jó Columbia, vagy North Face simán megér annyit!
Teljes áron 70-80e is megvan (sőt, a profibbak 100k fölött) - most akciókban jókat ki lehet fogni.
Kint éltem new yorkban, így twljesen tudatlanul vettem north face-t, majd iszonyúan meglepődtem, utána néztem csak utána mi is van rajtam... életem legvékonyabb kabátja, komolyan mikor megfogtam azt gondoltam valami gagyi szar, csak azért vettem meg, mert az eladócsqjszi kurta aranyos vokt és kellett a száma, vagy facebook elérhetősége :)
Szóval vékony vacak, de mindenhol takar ahol kell... olyan a szabása, ha pl buszon vagy metrón kellett kqpaszkodnom, akkor sem kandikállt ki a derekam...
Nem kimondottan meleg kabát, nem az ami alá beizzadsz, hanem a szövetszerkezete valahogy intelligensen megtqrtja a testhődet, annyira, hogy nem fazol... mar nem tudom melyik modell volt... most divatból levis ben járok, ami teny hogy egy szar, de kurta jól nézek ki benne :D
Feleségemnek van egy North Face túrkabátja, kivehető béléses, előtte Decathlonos volt. Valamivel 50 ezer felett volt, simán megérte, vízálló, szélálló, még sajnos magashegysegben nem volt lehetősége használni a járvány miatt, de -10 fokos, kicsit szeles időben itthon nagyon bevált neki. A 20 ezres Decathlonos sem volt rossz, de apróságokban voltak hibái, pl. nem túl tartós cipzár, kevés és nem megfelelő helyen zsebek, nem a megfelelő helyeken volt összehúzható, stb., stb.
De nem minden North Face jó, előtte felróbált egy belépő szintűt, az semmire nem lett volna jó, max. arra, hogy rá volt írva, hogy North Face, valószínűleg azoknak szánták, akiknek nem túrára, hanem utcára kell, de mostnaában divat lett túramárkákat hordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!