Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Milyen cipő kell ha holnap...

Anonimkrd kérdése:

Milyen cipő kell ha holnap szeretnék életemben először síelni?

Figyelt kérdés

Ott lehet bérelni cuccokat, sí lécet és stb de egyáltalán nem értek hozzá hogy most ott cipőt is adnak vagy egyszeruenk ami rajtam van arra csatolják rá a sí lécet?

Sosem voltunk még síelni sem sehova télen úgyhogy nem tudom mire számítsak..mennyi idő megtanulni síelni? Vagy snowboardozni pl könnyebb megtanulni ha a gordeszkazas megy? Mire érdemes figyelni?

Légyszi normális válaszokat írjatok mert full amatőr vagyok a témában és ma reggel jött az ötlet hogy menjünk el holnap.

2021. jan. 18. 19:15
 1/1 anonim ***** válasza:

Speckó cipő kell, ami ki van képezve arra, hogy a sílécen lévő kötésbe bele tudd csattintani. Azt is tusz kölcsönözni és biztos segítenek kiválasztani a neked megfelelőt.

1 nap az arra jó, hogy legyen egy kis sikerélményed. Biztos megtanítanak majd hóekezni és azzal enyhébb gyakorlópályán már le tudsz jönni. A tanulási folyamat sebessége erősen egyén függő.

A sí kontra snowboard kérdéshez nem tudok hozzászólni. Sosem snowboardoztam.

2021. jan. 19. 05:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!