Hogy lehet eljutni a Kékestetőre?
www.tuhu.hu
Megtalálod rajta, hogy hányféleképpen lehet megközelíteni, és milyen jelzésen kell végigmenni.
4es egy igazi sotet paraszt.
Szerinted az nem sport, ha felmegy valaki autoval majd ott eltolt 2-3orat is akar, szankozassal, mozgassal, futkosassal?! Szerinted 2-3gyerekkel felcaplatni kekestetore gyalog olyan egyszeru?!
Szerinted minden ember makk egeszseges es felszalad?
Meg aki autoval is megy fel, legalabb mozog es a szabadban van, nem pedig a chipset, csokit tomi a PC vagy TV elott...
8:
Nem 4-es vagyok, de érdekes módon az én gyerekkoromban, 3-na vagyunk testvérek, sikerült szüleimnek elvinniük minket kirándulni, és tényleg kirandulni, nem azt a parkoló körüli tobzódást értették alatta, mint amit ma sokan. A gyerek inkabb kifogás a nem mozgásra sokaknál, egyébként a gyerek is azokban a csaladokban bírja a túrázást, ahol rendszeresen mennek, ahol a kirándulás annyi, hogy covidon kívüli időszakban az első lángosost keresik meg, azok gyerekei meg nyilván nem bírják.
Ha elmész túrázni Szlovákiába, ott 7-8 éves gyerekekkel mennek fel a Krivánra vagy a Rysyre, míg a tipikus magyar turista max.a felvonóig jut (tisztelet a kivételnek). De Szlovéniában Triglav csúcsközelben is nem egy egészen kis gyereket láttam. Nem, nem supermenek, csak máshoz lettek szoktatva.
És persze, vannak beteg emberek is, akik nem bírják. Ugynakkor kétlem, hogy ez a lakosság 90%-a lenne, akik képtelenek három lépést megtenni az erdőben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!