Jók a műkorcsolyák a Decathlonban?
Egyedül ennél olvasom, hogy a műkorcsolyás alapelemek elsajátítására alkalmas. Az "alapelemek"be mi minden tartozik bele? Egy-két fordulatos ugrások még igen?
Plusz jó is ez a korcsolya?
nem tudom megvettede már, ha nem, akkor azért írok.
nem azt mondom hogy nem jó, ha kicsi vagy és könnyű, talán elbír egyfordulatos ugrásokat, meg megtanulhatsz benne forogni, de ha nehezebb vagy, meg pláne ha duplákról álmodsz, vegyél egy normálisat,mert ez nem fogja elbírni, plusz nem rendes műkoris spicce van, tehát ha most elkezded ezzel de később mégis akarsz duplákat ugrani, akkor az új koridban mindent újra kell majd tanulnod, a spicc mássága miatt.
én egy risport, egy graf, egy wifa vagy egy edea korit vennék, mert hiába drágábbak, sokkal jobb minőség, sokkal tovább tart és sokkal jobb műkoris trükköket tanulni. (az én edeám tíz éve került hozzám másodkézből, azóta félévenként hetente használom, és kísér hűségesen azóta is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!