Spanyol vs holland. Ki az esélyesebb?
Mondd már el, melyik kocsmába mentek öcsike.^^
Sokadik ilyen kérdés, és a sokadik hülye válasz. Hollandok? Szervezett játék? Uruguay kettőt bepakol nekik? Meg Szlovákia? A szervezett játék fogalma a védelemnél kezdődik. Olyan sajnos nincs a hollandoknál. Ellenben a spanyolok a nyolcaddöntő óta gólt sem kaptak, pedig játszottak azzal a német válogatottal is, aki 4-et rámolt be az angoloknak és az argentínoknak is. Plusz a világ jelenleg legjobb formájában lévő csatára is náluk van. Azt nem mondom, hogy nagy verés lesz, de az 1-0 szinte borítékolható. Viva Espana.
A hollandok érdemelnék jobban meg. A spanyolokat csak Villa viszi. AZ nem tetszik, h az a válogatott akit az EB-n szerettem az hogy tud ilyen unszimpatikusan játszani.
Dobálják magukat, színészkednek, ha vki hozzájuk ér 3bukfencet csinálnak. Csak 2ember miatt érdemelne aranyat, ez a csapat, mégpedíg Villa, Casillas.
ahaahaa és az nem számít hogy a spanyolok egy szép kis les góllal tudtak csak bejutni a negyeddöntőbe????
hát dehogynem.nem érdemlik meg a győzelmet.
hajrá Hollandia!
Hát...a múltkori spanyol meccs gáz volt...de én akkor is a spanyolokkal vagyok
HAJRÁ SPANYOLOK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!