A focisták csalnak a magasságukkal?
Feltűnt, hogy szinte minden focista magasnak van jegyezve, (180 cm körül és afelett) de élőben meg a többség sokkal kisebb, és gyakran akár 5-6 centi eltérés is lehet a valóság és a számok alapján.
Nem tudom miként mérik őket, esetleg stoplis cipőben és hajjal? Nem hiszem el azt, hogy szinte kivétel nélkül minden focista egy égimeszelő. 182 vagyok reggel, (háttal a szalagnak, mezítláb és a koponyám tetejéig mérem) de elég ritka, hogy valaki magasabb legyen nálam, de az sem túl gyakori, hogy valakivel egy szem magasságban vagyok, pedig ez egyáltalán nem egy komoly magasság.
Nem vagyok komplexusos egyáltalán, csak nem értem miért kell hazudni. :D
De nem muszáj nekem hinned, olvasd el, ha nem hiszed (ha tudsz angolul).
Egyébként meg Pesten sincsenek tőlem annyival magasabbak, nem tudom mi köze van ennek Pesthez, de mindegy. Kosarasokhoz meg nyilván nem fogom magam hasonlítani, nem is hétköznapi a magasságuk, szerintem példának is rossz velük jönni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!