Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » A focisták csalnak a magasságu...

A focisták csalnak a magasságukkal?

Figyelt kérdés

Feltűnt, hogy szinte minden focista magasnak van jegyezve, (180 cm körül és afelett) de élőben meg a többség sokkal kisebb, és gyakran akár 5-6 centi eltérés is lehet a valóság és a számok alapján.

Nem tudom miként mérik őket, esetleg stoplis cipőben és hajjal? Nem hiszem el azt, hogy szinte kivétel nélkül minden focista egy égimeszelő. 182 vagyok reggel, (háttal a szalagnak, mezítláb és a koponyám tetejéig mérem) de elég ritka, hogy valaki magasabb legyen nálam, de az sem túl gyakori, hogy valakivel egy szem magasságban vagyok, pedig ez egyáltalán nem egy komoly magasság.

2019. júl. 5. 12:42
 1/6 anonim ***** válasza:
61%
Úgy érzem egy kicsit komplexusos vagy és zavar, ha valaki magasabb nálad, különösen ha focista vagy. Igaz? :D Amúgy meg nem tudom miről beszélsz, nem mindegyik 180...pl: Dzsudzsák, Kleinheisler, Nagy Ádám, Pátkai, Griezmann, Shaqiri, Iniesta, Courinho, Modric, vagy hogy a világ egyik legjobbjait említsem (Messi, Neymar) mind 180 alattiak. Ráadásul ott vannak a dél-amerikai és ázsiai (japán, dél-koreai) focisták akik zömében alacsonyak. És hogy ellenkezőt is írjak, rengeteg 180 feletti (Suarez, Cavani, Lukaku, Ronaldo, Wijnaldum, Harry Kane, Mandzukic, Perisic, Bale) focista van, gondolj csak a kapusokra (Király, Gulácsi, Courtois, Neuer, Donnaruma, Buffon) ..sőt ők 190 cm felettiek. Nem hinném, hogy mindegyikük olyan cipőt hord amik 10+ centit adnak :) Elég ritka, hogy magasabbak nálad? Akkor tuti nem pesti vagy, ott sok a magas, látogass el egy kosár vagy kézilabda meccsre :D
2019. júl. 5. 17:26
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem vagyok komplexusos egyáltalán, csak nem értem miért kell hazudni. :D

De nem muszáj nekem hinned, olvasd el, ha nem hiszed (ha tudsz angolul).

[link]

Egyébként meg Pesten sincsenek tőlem annyival magasabbak, nem tudom mi köze van ennek Pesthez, de mindegy. Kosarasokhoz meg nyilván nem fogom magam hasonlítani, nem is hétköznapi a magasságuk, szerintem példának is rossz velük jönni. :D

2019. júl. 5. 17:38
 3/6 anonim válasza:
17%
én 196 vagyok, mikor kapuztam még annak idején, volt hogy az ellenfél kapusa 203-206 centi volt... szóval vannak magasak is ne aggódj
2023. aug. 2. 23:53
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
a TV nem mindegy milyen magasan van
jún. 21. 19:05
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
És ezt az 5 centi eltérést hogyan sikerült megállapítanod egy kamerakép alapján?
jún. 23. 02:35
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem a kamerakép alapján, hanem ha élőben látok egyet-egyet...
jún. 23. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!