Ha mondjuk pénteken kirobbanna hogy Hollandia vagy Spanyolország bundával jutott döntőbe akkor mivan? Ök ketten játszák le akkor is?
5.
gondolkozz már el az egész vb-n jól játszottak csak az eredmények nem mutatták ezt, gondolom te sem láttál spanyol meccset, szerintem ők eddig a vb legjobbjai
szerintem ők eddig a vb legjobbja
lol... meik vb-t nézed?:) 2010et irunk:) délafrika:)... spanyol-svájc 1:0... belefér hisz voltak meglepetés vereségek...aztán letudtak verni ilyet h honduras, meg egy chilét... EB bajnokként ezt nehogy nagy eredménynek számoljuk....aztán portugáliát elverték 1 góllal, paraquay ellen pedig elég kérdéses volt hogy kinyeri meg azt a meccset nem volt az eldöntött még a 80. percbe se....(és igazából a paraquay is ismételhette volna atizenegyesét...)
németek: szerbiától kikaptak... fent emlitettem voltak meglepetés meccsek.. ausztrália 4:0...ghánát 1:0ra... na aztán Angliát (aki azé a futball élvonalba beletartozik sztem) 4:1re... aztán jött maradona Argentinája akit szintén sorolhatunk az esélyeseknek tartottak közéé 4:0.... hogyha összehasonlitjuk a két csapat teljesitményét egyértelmü német fölény... de sajnos nem ez számit...
A döntőt biztosan lejátszanák,de valószínűleg nem hoznák nyílvánosságra a dolgot a VB végéig és ha a bundázó csapat második lenne,akkor símán elvennék tőlük az ezüstöt,XY évre felfüggesztené őket a FIFA.Ha ők nyernék a tornát az már durvább lenne,de hasonlóan reagálna a szövetség.
A másik megoldás,hogy azonnal hazazavarnák a csapatot és a bronzmeccs győztese mehetne döntőzni - persze ha ők nem érintettek a buliban...
nem tudom ki pofáz itt nekem de spanyolok végig jól játszottak csak kevést gólt lőttek
amugy a nagy németország is csak leste a labdát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!