Szerintetek ki nyeri a vb-t?
Hát a kedvencem Brazilia volt csak kiesett, utána Argentina, ők is kiestek közbe szurkoltam Ghánának is Uruguay ellen de ők is kiestek, ezután Németek de ők is:D Szal maradt az a két csapat akikkel nem szimpatizáltam soha vagyis semlegesként nézem a meccset:D
De szerintem a spanyolok nyernek.
a hollandok megnyerik :) vagyis reméllem. eddig nagyon jól teljesítettek, még a csopotból is 9 ponttal jutottak tovább, amit rajtuk kívül csak argentína mondhatott el magáról.
és hát a spanyoloknak meg hogy úgymondjam szerentséjük volt. első meccsükön svájc ellen teljesen nullák voltak. aztán picit összeszedték magukat. de a nyolcaddöntőben portigália ellen csak lesgóllal tudtak győzni. :S:S és hát ha összevetjük a 2 csapatot portugália koránt sem olyan nagy csapat mint a spanyol válogatott. és hát németország most nem játszotta azt az igazi német játékot, amit mondjuk argentína ellen. de örülök neki, mert ha német-holland döntő lett volna, akkor a németek meg is nyerték volna :S íígy legalább van esélye a hollandoknak is.<3
Tudom kicsi a esély rá, de megtörténhet hogy Villa lesérül és vége a spanyol csapatnak. nem lesz ki gólt adjon. nemtudom jól e emlékszem de puyol kivételével még csak villa adott góólt úgytudom. torrest meg jobb ha pályára sem teszik a spanyolok érdekében.hisz nagysz*rt sem játszott eddig.
és ha megnézük a hollandokat ott azér van ki góólt adjon: Sneijder, Van Persie, Robben(bal lába<3).
Ha a kaput nezzük Casillas talán jobb Stekelenburgnál,de ez már a szerencsén is múllik majd :S Legszívesebben Van Der Sart visszaállítanám a holland kapuba. :)
Viva HOLLANDIA :D:D HAJRÁÁÁ HOLLANDOK!!! <3
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!