Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek ki nyeri a vb-t?

Szerintetek ki nyeri a vb-t?

Figyelt kérdés
2010. júl. 7. 23:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Hát a kedvencem Brazilia volt csak kiesett, utána Argentina, ők is kiestek közbe szurkoltam Ghánának is Uruguay ellen de ők is kiestek, ezután Németek de ők is:D Szal maradt az a két csapat akikkel nem szimpatizáltam soha vagyis semlegesként nézem a meccset:D

De szerintem a spanyolok nyernek.

2010. júl. 8. 00:35
 12/16 bumbi02 ***** válasza:
hollandok fognak nyerni:)) hogyha az eddigi teljesitményét nézzük a két csapatnak... spanyolország épphogy elverte portugáliát, paraguayt, és németországot is 1:0ra verte el( ez az egy meccsük megérdemelt győzelem), ezzel szembe hollandia: szlovákiát 2:1re verte el, braziliát (fifa ranglista 1. helyezettjét) 3:1re verte el, urugayt pedig 3:2re.... teljesitmény alapján itélek akkor hollandia nyer:))németekkel nehezebb dolga let vna hollandiának az biztos..
2010. júl. 8. 09:44
 13/16 anonim válasza:
én spanyol drukker vagyok de egyiknek sem szurkolok,mind ketten jól és előre nem lehet meglátni,ezelött leírték a spanyolokat és a németekre mondták hogy győznek de a spanyolok meglepetést hoztak,jobbak voltak mind a németek és így most nem tudni ki lesz a vb győztese bármi lehetséges
2010. júl. 8. 10:19
 14/16 anonim ***** válasza:
Jók voltak a Spanyolok de szerintem ez keves lesz a Hollandok ellen :D Remelem ishogy kevés lesz
2010. júl. 8. 10:44
 15/16 anonim ***** válasza:
Hollandia, a spanyoloknak szar a helyzet kihasználásuk,van persiet, meg pl robbent nem tudják fogni...
2010. júl. 8. 12:02
 16/16 anonim ***** válasza:

a hollandok megnyerik :) vagyis reméllem. eddig nagyon jól teljesítettek, még a csopotból is 9 ponttal jutottak tovább, amit rajtuk kívül csak argentína mondhatott el magáról.

és hát a spanyoloknak meg hogy úgymondjam szerentséjük volt. első meccsükön svájc ellen teljesen nullák voltak. aztán picit összeszedték magukat. de a nyolcaddöntőben portigália ellen csak lesgóllal tudtak győzni. :S:S és hát ha összevetjük a 2 csapatot portugália koránt sem olyan nagy csapat mint a spanyol válogatott. és hát németország most nem játszotta azt az igazi német játékot, amit mondjuk argentína ellen. de örülök neki, mert ha német-holland döntő lett volna, akkor a németek meg is nyerték volna :S íígy legalább van esélye a hollandoknak is.<3

Tudom kicsi a esély rá, de megtörténhet hogy Villa lesérül és vége a spanyol csapatnak. nem lesz ki gólt adjon. nemtudom jól e emlékszem de puyol kivételével még csak villa adott góólt úgytudom. torrest meg jobb ha pályára sem teszik a spanyolok érdekében.hisz nagysz*rt sem játszott eddig.

és ha megnézük a hollandokat ott azér van ki góólt adjon: Sneijder, Van Persie, Robben(bal lába<3).

Ha a kaput nezzük Casillas talán jobb Stekelenburgnál,de ez már a szerencsén is múllik majd :S Legszívesebben Van Der Sart visszaállítanám a holland kapuba. :)

Viva HOLLANDIA :D:D HAJRÁÁÁ HOLLANDOK!!! <3

14/L

2010. júl. 9. 01:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!