Szerintetek melyik csapat lesz a foci világbajnok?
Figyelt kérdés
2010. júl. 7. 14:47
11/24 A kérdező kommentje:
Mostmár vagy spanyol vagy holland csapat lehet világbajnok :)
2010. júl. 8. 11:30
12/24 anonim válasza:
Spanyolok!!! Amit tegnap a németek ellen előadtak. Simán kiverik a hollandokat!
15/24 anonim válasza:
IGEEEEEEEEN VIVA LA ESPANAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!
16/24 anonim válasza:
Egyértelmű volt hogy Spanyolok lesznek a bajnokok, én már az eleje óta nekik drukkoltam, hogy írta mindenki hogy a Sppanyolok még a 3-ba se jutnak be meg sz4rok stb. azoknak annyit hogy :
pff xD
Ennyit értek, kiesett a sz4r kis csapatotok, a Spanyolok mindenkit elvertek! szal! xD
Én a helyetekben kussolnék! xD
U.i.:
Mégegyszer PFFFF! xD
17/24 anonim válasza:
Lesgóllal továbbjutni portugálok ellen nagy dicsőség volt, semmi keresnivalójuk nem lett volna itt. Undorítóak fujj
18/24 anonim válasza:
Hát a spanyolok az 1-1 góljaikkal aztán tényleg világbajnokok...
a németeknek kellett volna, ők a legjobbak!!!
19/24 anonim válasza:
Őszintén én is a spanyoloknak drukkoltam, de azért a németek ahogyan fociztak és amit ők tudnak biztosra veszem hogy bunda nélkül a spanyolok nem verték volna meg németországot, szerintem el volt intézve.
20/24 anonim válasza:
Milyen bunda?
A spanyoloknakk 1 lesgól volt és az is a bíró hibálya nem az övéké szóval viva espana!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!