Melyik a legszebb stílusban játszó csapat? (foci)
Sokan a Barcát mondják a legszebb játékot játszó csapatnak.
De én a Manchester United játékát jobban szeretem, mert a szélsőjátékuk sokkal aktívabb. A Barca mindig csak középre játssza a labdát és gyakran passzolgat hátul. De van aki szerint az arsenal játszik a legszebben vagy a real.
Várom válaszaitokat.
az angol focit szerintem ne keverjük a szép közé! eredményes, mint a német...
olasz vagy spanyol, kinek mi a kedvnce! nekem a barca
"olasz vagy spanyol"
Szerintem az olasz focit végképp ne keverjük ide.
nem a gólok száma határozza meg azt, hogy egy adott meccs szép vagy nem... bár túl sok a divatdrukker aki csak azért szurkol egy csapatnak mert húú de sok gólt lő, vagy mert hú mennyit passzol. Most a barca a menő meg a rejál margit, majd kinövik ezt is..
Az igazi fociban a védekezés és a taktika is benne van! Szóval az angol kiesik, a német is, marad az OLASZ és a SPANYOL szerintem is...
"Az igazi fociban a védekezés és a taktika is benne van!"
- Akkor, gondolom, 2004-es EB-nél a Lett csapatnak is nagyon szúrkoltál... Szerintem eléggé merész kijelentés, hogy "Az igazi fociban ez-meg-az benne van." Eléggé szubjektív, hogy kinek mi testzik, és sokak számára nem vonzó a túltaktikázott meccsek. És szíve joga valakinek azért szeretni egy csapatot, mert sok gólt rúg, vagy alapból nem szeretni az oalsz focit; ehhez nem kell divatdrukkernek lennie.
A válaszra válaszolva: valószínűleg a Barcelonát mondanám, mert azért rosszabb formában is tudnak elfogadható focit mutatni, és nem görcsölnek. Amúgy magát a csapatot annyira nem szeretem.
Nekem akkor is a Barca. Öröm nézni amit a labdával csinálnak, egyszerűen olyan összhangvan Xavi,Ini+Messi között amilyet nem nagyon látni máshol.
Egyébként olasz drukker vagyok, de az olasz foci jelenleg haldoklik :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!