NAGYON béna vagyok kislabdadobásból! Most megyek 8. -ba és kb.15 métert dobok! Segítség! Hogyan fejlesszem?
Figyelt kérdés
Először is a technikára lenne szükségem, meg arra, hogy mit kéne erősítenem?
Köszi előre is!
2010. júl. 6. 16:23
1/7 anonim válasza:
karizom,csukló:)
sok technika nincs hozzá szetem..
2/7 anonim válasza:
Én 8-ban 70 m-t dobtam, én lettem az országos első anno. :D
No, de nem szemétkedni akarok..
Mi lenne, ha keresnél egy oyan embert, aki megmutatja neked, aki gyakorol veled? Ide hiába írunk le bármilyen taktikát, ügyességet, azt te nem tudod gyakorlatban megcsinálni...
3/7 A kérdező kommentje:
apa azt mondta 8.-ban ő 80 métert dobott, hátha ő tud segíteni, csak nem tudom hol gyakoroljak...
2010. júl. 6. 17:21
4/7 anonim válasza:
nekem is van egy oszt. társam aki 10métert dob, pedig lenne hozzá izmai is meg minden, csak egyszerűen rossz a technikája! pl. akkor dobja el, amikor a karja szinte párhuzamos a földdel, vagyis nem is dobja hanem elengedi!
5/7 A kérdező kommentje:
az igazság, hogy nekem is vannak izmaim, mert sokat edzek/edzettem, de valahogy a technikám borzalmas....
2010. júl. 7. 09:37
6/7 anonim válasza:
Nézz kézimeccset és csináld azt amit ők - csak kislabdával -. Bár a legegyszerűbb, h ha kéred vki segítségét aki min.40-50 m körül dob, mert az már egész jó, vagy megkéred a tanárt h addig segítsen amíg nem megy. Úgyis ez a dolga.
7/7 anonim válasza:
Egy kis bíztatás: én már láttam olyat, h mérésnél vki hátrafele dobta el a labdát, úgyhogy a 10-15 m KIRÁLY! xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!