Spanyol vagy Német nyer? Kire számítotok?
Utálom a német focit,viszont nem jók a spanyolok..Ha nen lenne Villa,már rég kiestek volna az olaszokkal és a franciákkal együtt a csoportmeccsek után.Szerintem a németek nyernek,akármennyire is a spanyolokat mondják. :)
18/L
Alapjában a spanyolok a jobbak, de most különösen rossz formában vannak, főleg Torres. A németek pedig az átlagnál is jobbak. Németek kiütéssel fognak nyerni.
ps én a hollandokra, németekre, spanyolokra tippeltem..
Hát a németek nagyon jó formában vannak, a spanyolok kevésbé. Úgyahogy mind a 2 csapatot annyira szeretem és kedvenc csapatom sincs, de ha muszály akk a spanyolokra tippelnék.A másikon sztem Hollandia és mivel Interes vok rem Sneijder jól jáccik még ezen a 2 meccen:)
ja és a spanyolok mellett szól h a barátnőm is spanyol;)
Egyértelmű, hogy németek, német-holland döntő lesz.
Azért az nem semmi, hogy a németek 4-0-ra odavágták az argentínokat, míg a spanyolok megszenvedtek Paraguay-al egy gólért.
Deutschland Über Alles!!!
Hajrá Németország!
cicuskaah teljesen egyetértek veled:D
Hajrá spanyolok!(Ha már Argentína kiesett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!