Menjek focibajnokságra vagy sem?
Figyelt kérdés
Lesz egy amatőr kispályás bajnokság, amin részt szeretnének venni a srácok, akikkel focizni szoktam (21-23 évesek vagyunk átlagba). Ott azonban lesznek jobb, tapasztaltabb csapatok is, akikkel én nem igazán vagyok egy szinten. Kapus vagyok, ezen csapatok, játékosokhoz képest gyenge vagyok és nem is szeretnék rajta részt venni, mivel fölöslegesnek tartom megveretni magunkat. A többiek viszont hajthatatlanok, nem tudom, hogy magyarázzam el nekik, hogy nem vagyok elég jó, hívjanak más kapust.
Kedvem tehát nem sok van, de őket meg sajnálom.
Mitévő legyek?
2019. ápr. 9. 16:48
1/1 anonim válasza:
Baratokkal egy ilyen amator bajnoksagban kikapni legalább olyan vicces mint nyerni. Mi is hasonlora jelentkeztunk, nem voltunk tul jok, de annal jobban orultunk annak az 1 golunknak :D . Ne igy fogd fel, hogy veszteni mentek, ez egy tok jo program. Egyebkent is , ki tudja , lehet talalkoztok egy hasonlo erossegu csapattal, annal nincs is jobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!