Német - Spanyol, kire tippeltek?
Paraguay gólja nem volt érvényes.....szerintem,és nem csak szerencse volt,hogy bejutottak,többet tettek ,mint a paraguayiak sokkal . Bár nem játszottak észbontóan,de megérdemelték,hogy továbbjussanak.
A németek jobbak voltak sokkal eddig a vb-én de fordulhat a kocka....viva Spain,egyébként,ha a németek úgy játszanak ahogy ma,akkor megérdemlik a döntőt
jah,nem ide írtam le:
bár nem avatkozott játékba (tehát nem fejelt bele a labdába a játékos) a játékos,de ott volt a labda közelében,és mondjuk én először nem is tudtam megállapítani,hogy beleért e így végülis megadható a les,mert ő lesen volt,ahhoz hogy les legyen,nem muszáj beleérni a labdába,ez a szabály,legalábbis én így tudom
a tegnapi formájuk semmire se lenne elég a spanyoloknak németek ellen.de hátha addigra összeszedik magukat!!
HAJRÁ SPANYOLOK!:d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!