Mi ez a nagy divat most, hogy a magyar lelátokon ott feszítenek a "xy kérlek add nekem a mezedet" drapik? Miért nem veszik meg a shopban?
Figyelt kérdés
Vegyen egyet a shopban, aztán írassa alá a játekossal. De ez, hogy kikönyörgik, aztán meg 20 rongyért eladja a vaterán, amikor x százezer vagy milliós értékű játékos hordta, még őneki is megalázó.2019. márc. 4. 14:28
1/4 anonim válasza:
??
Azert megis csak egyedibb egy mez amit hordott , mint egy tömeggyartott bolti. Illetve hogyan irassa ala? Legalabb olyan nehez mint elkerni. Harmadjara pedig, hol lattal ilyen olcson eredeti mezt. Egy linket ha kérhetnek
2/4 A kérdező kommentje:
Korábban láttam a vaterán 20-tól fölfelé mezeket, amiket állítólag a szövetségi kapitány vagy valamelyik játékos írt alá.
2019. márc. 4. 19:09
3/4 anonim válasza:
Oké, de neki XY meze kell. És persze ingyen.
4/4 anonim válasza:
Mert amit a shop-ban veszel az egy random ,,rongy", de amit ő ad... Az rajta volt, foltos, és szerintem a rajongóknak inkább az eszmei értéke a fontos. És aláíratni tényleg nagyon nehéz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!