Leírnád, hogy hogyan zajlik az összes meccs szerinted a foci vb döntőjéig?
Én Spanyol-Német döntőt várok......
Sztem:1. Német ország
2. Spanyol orszég (11-esekkel verik a Brazilokat)
3. Brazilia
4. Urugvai
Bár a Spanyoloknak szurkolok!!!!!
Természetesen.
A nyolcaddöntőkből ugyebár mág hátravan a Spanyolország-Portugália és a Paraguay-Japán. Innen Spanyolország és Paraguay továbbjutását várom.
A negyeddöntőben Uruguay-Ghana, itt valószínűnek tartom az uruk továbblépését. A Hollandia-Brazília nagy meccs lehet, de ha a hollandok úgy játszanak, mint Szlovákia ellen, nincs túl sok esélyük. Szerintem Brazília megy tovább. A Németország-Argentína lesz a vb legjobb meccse, mindkét csapat most érte el a csúcsformáját. Én bízom benne, hogy megismétlődik a 2006-os forgatókönyv, és a németek kiverik az argentínokat. A Spanyolország-Paraguay meccsen vélhetően a spanyolok mennek tovább. Az egyik elődöntő tehát a Brazília-Uruguay lesz. Szerintem nem lesz meglepetés, Uruguay kellőképp elfárad addigra, inkább rákészülnek a bronzmeccsre. A másik elődöntőn pedig vagy a 2006-os vb-elődöntő, vagy a 2008-as vb-döntő eredménye ismétlődik meg, tehát vagy rendes játékidőben Torres továbbrúgja a spanyolokat, vagy a hosszabbítás második félidejében a spanyolok bevágnak kettőt. Németország, ahogyan azt a saját rendezésű vb-jén is tette, megnyeri a bronzmérkőzést.
A Brazília-Spanyolország döntő pedig valószínűleg, ha mindkét csapat csúcsformában lesz, minden idők egyik, ha nem a legjobb világbajnoki döntője lesz.
Kellemes tévénézést. =)
azért én bízom a spanyolokban, de itt egy link,amiben követheted,hogy ki kivel játszhat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!