Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Leírnád, hogy hogyan zajlik...

Leírnád, hogy hogyan zajlik az összes meccs szerinted a foci vb döntőjéig?

Figyelt kérdés
2010. jún. 28. 22:24
 1/7 anonim ***** válasza:

Én Spanyol-Német döntőt várok......

Sztem:1. Német ország

2. Spanyol orszég (11-esekkel verik a Brazilokat)

3. Brazilia

4. Urugvai

Bár a Spanyoloknak szurkolok!!!!!

2010. jún. 28. 22:39
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi, én is nekik szurkolok
2010. jún. 28. 22:41
 3/7 A kérdező kommentje:
de brazilia nem urugay-ghána győztesével játszik?
2010. jún. 28. 22:43
 4/7 anonim ***** válasza:

Természetesen.

A nyolcaddöntőkből ugyebár mág hátravan a Spanyolország-Portugália és a Paraguay-Japán. Innen Spanyolország és Paraguay továbbjutását várom.

A negyeddöntőben Uruguay-Ghana, itt valószínűnek tartom az uruk továbblépését. A Hollandia-Brazília nagy meccs lehet, de ha a hollandok úgy játszanak, mint Szlovákia ellen, nincs túl sok esélyük. Szerintem Brazília megy tovább. A Németország-Argentína lesz a vb legjobb meccse, mindkét csapat most érte el a csúcsformáját. Én bízom benne, hogy megismétlődik a 2006-os forgatókönyv, és a németek kiverik az argentínokat. A Spanyolország-Paraguay meccsen vélhetően a spanyolok mennek tovább. Az egyik elődöntő tehát a Brazília-Uruguay lesz. Szerintem nem lesz meglepetés, Uruguay kellőképp elfárad addigra, inkább rákészülnek a bronzmeccsre. A másik elődöntőn pedig vagy a 2006-os vb-elődöntő, vagy a 2008-as vb-döntő eredménye ismétlődik meg, tehát vagy rendes játékidőben Torres továbbrúgja a spanyolokat, vagy a hosszabbítás második félidejében a spanyolok bevágnak kettőt. Németország, ahogyan azt a saját rendezésű vb-jén is tette, megnyeri a bronzmérkőzést.

A Brazília-Spanyolország döntő pedig valószínűleg, ha mindkét csapat csúcsformában lesz, minden idők egyik, ha nem a legjobb világbajnoki döntője lesz.

Kellemes tévénézést. =)

2010. jún. 28. 22:50
 5/7 A kérdező kommentje:
neked is :)
2010. jún. 28. 22:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Az első vagyok: Bocs de sajnos nem vagyok ennyire tisztába azzal hogy ki-kivel jáccik a későbbiekbe. De szerintem akárhogyis legyen ez a 4-csapat lessz a legjobb 4-közt és a Németek nyernek. Hisz: "A futball olyan játék, amit 22-en játszanak 90 percen át, és a végén mindig a németek nyernek" (Gary Lineker)
2010. jún. 28. 23:13
 7/7 A kérdező kommentje:

azért én bízom a spanyolokban, de itt egy link,amiben követheted,hogy ki kivel játszhat :)

[link]

2010. jún. 28. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!