Mi volt a balhé az előbb a Mexikó-Argentin meccsen?
Figyelt kérdés
Mi volt azzal a góllal,bíróval?Mi volt a hiba??Kinek volt igaza?
Miért mentek ki a pályáról?
Valaki elterelte a figyelmemet:S
2010. jún. 27. 21:01
1/8 A kérdező kommentje:
1.gólra gondoltam..
2010. jún. 27. 21:02
2/8 A kérdező kommentje:
*Argentína
2010. jún. 27. 21:03
3/8 anonim válasza:
Valamelyik csávó( nem tudom a nevét, meg amúgy sem ez számít) lőtt egy les gólt, amit utána a bírók a visszajátszásban láttak, hogy les, de a FIFA szabályzata szerint, nem vonható a döntés, ha a bíró megnézte a visszajátszást.
4/8 A kérdező kommentje:
értem.köszi:)
2010. jún. 27. 21:11
5/8 Pityupocse válasza:
Erdetetileg, a csapat is látta h les volt, és a közönség is, de ez nem történhet meg, az óriáskivetitőn nem játszhatják vissza a meccset.
6/8 anonim válasza:
"Miért nem mentek ki a pályáról?"
Mi értelme lenne annak? Akkor még az esélyt sem adnák meg maguknak, hogy esetleg nyerhetnek.
7/8 anonim válasza:
én leültem volna a pálya szélére és mondtam volna a többieknek is, hogy ha ez itt így megy akkor sztrájkoljunk vazze! :D
amúgy a gólt Tevez fejelte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!