Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Spanyol - Angol. Átbeszéljük?

Spanyol - Angol. Átbeszéljük?

Figyelt kérdés

Kinek érdemes szurkolni?Mik az esélyek?

Egy jó kis egészséges vitatkozást szeretnék. :)

2010. jún. 27. 14:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Fasza, főleg, hogy úgysem kerülnek össze. =D

De vitatkozzunk: Véleményem szerint, egy barátságos meccsen a spanyolok aláznának, mert az angolok leszarják a tétnélküli meccseiket. De egy világversenyen, mint most a VB, az angolok bármelyik európai csapatot meg tudják verni, mert nekik ez a foci fekszik. Azonban brazilok, az argentínok, az uruk, sőt, még a paraguayiak is okozhatnának nekik meglepetéseket, mert azt a focit nem tudják játszani.

Tehát, tét nélkül: Spanyolország-Anglia: 3-1

VB-n, EB-n: Spanyolország-Anglia: 0-1

2010. jún. 27. 14:57
 2/13 A kérdező kommentje:

Német - Angolt akartam írni :D

csak sűrgettek xD

2010. jún. 27. 15:00
 3/13 anonim ***** válasza:
Joe Cole a kedvenc játékosom bár sztem a németek nyernek
2010. jún. 27. 15:02
 4/13 anonim ***** válasza:

Spanyol-angol? :D

Én a Nationalelfnek szurkolok, amíg ott lesznek, utána senkinek :)

2010. jún. 27. 15:04
 5/13 anonim ***** válasza:
Első vagyok: Akkor Spanyolország=Németország, bár az angolok még barátságosban is verik a németeket. Most pedig 2-0 lesz.
2010. jún. 27. 15:10
 6/13 A kérdező kommentje:
Ha látok ilyen meccsen két gólt, én leszek a legboldogabb ember....Én 0-0 mondok...de ha így lesz hosszabbítás lesz és tizenegyesek?
2010. jún. 27. 15:14
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem, ha hosszabbítás lesz, az angolok begyötörnek kettőt, mint anno az olaszok 2006-ban. =) Mert ugyebár idáig 3x vettek részt tizenegyespárbajban, és mindháromszor elvesztették. Ettől félnek most is, ezért nem fogják kivárni, amíg letelik a 120 perc.
2010. jún. 27. 15:17
 8/13 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom minden a kapusokon és a csatárokon múlik...de inkább a védelmen,hogy átjátsszható-e...
2010. jún. 27. 15:18
 9/13 A kérdező kommentje:
Mert bizony mindkettő gárdában olyan a csatársor, hogy egy kiugrásból,kontrából bármi lehet...egyetért valaki?
2010. jún. 27. 15:19
 10/13 anonim ***** válasza:

Te hallod, amúgy tudod miről beszélsz? =D

Nem is erről volt szó. És azért ne vonjunk már párhuzamot egy Rooney-Defoe-Lampard-Gerrard és egy Klose-Podolski-Özil-Schweinsteiger négyes között. Előbbi magasan jobb. A védelmen meg semmi se fog múlni, mert amelyik csapat megszerzi a vezetést, beáll 9-10 emberrel védekezni. De tulajdonképpen neked ebben mi a poén, hogy ilyenekről "veszekszel"? Megnézed a meccset, és jóval okosabb leszel.

2010. jún. 27. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!