Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Miért nézek ki "ijedten" a...

Miért nézek ki "ijedten" a pályán?

Figyelt kérdés

Kosárlabdázó vagyok 1 éve.

És hiába vagyok egy isten a streetball pályán,és mozgok otthonosan..Amikor visszanézem a meccseimen simán olyan,mintha félnék.Nyújtott lábbal állok,a kezeim össze vissza rángatom,mintha lesokkolnék.Tudjátok miről beszélek,biztos láttatok már ilyen embert..Miért van ez?Egyébként az edzőm állandóan leszól,hogy tehetséges vagyok,és hogy rengeteget ki tudnék magamból hozni..Nem megy.Edzések nagy részén és meccseken ahogy visszanézem őket fura a mozgásom,és mintha állandóan blokkolva lenne az agyam.Vagy mi...

2018. nov. 19. 15:48
 1/1 anonim válasza:
Engedd el magad, ha görcsös vagy nem fog kijönni belőled az, amit tudsz. En is ilyen voltam( bár én elmentem sport pszihologushoz) csapatot valtottam és elkezdtem élvezni amit csinálok. A kosárlabda nagy része fejben dől el. 8 éve kosarazom, ha van kérdésed nyugodtan írj megpróbálok segíteni.
2020. ápr. 9. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!