Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogyan lehet egy kisgyereket...

Hogyan lehet egy kisgyereket elindítani egy profi labdarúgó pályán?

Figyelt kérdés

Most félreértés ne essék, nem Real Madridban gondolkodom, de egy német bajnokságba is bejutni már siker és úgy gondolom, nem elérhetetlen, megnézve egy Szalai Ádámot.

A Hoffenheim csapatában játszik, akik kb a középmezőnyben vannak a világ egyik legjobb bajnokságában.

Oké, most rúgott 3 gólt, szal most 5 évig ezt fogják itthon emlegetni, közben kint meg elfelejtik két hét után, de egyébként is egy eléggé ügyetlen, nem technikás játékosnak tartom(amúgy nem hülyegyerek, értelmes).

Én magam is elég aktívan sportoltam, illetve mai napig sportolok, valamint megyei versenyeken lettem dobogós, igaz más sportágakban, de nem "sakkban".

Sajnos újpesti ismerősöktől hallottam, hogy kb úgy néz ki a dolog, hogy tejelni kell az edzőnek és akkor játszhat a gyerek, amúgy nulla.

Ha ez így van, azt nem értem, hogy ezt a szponzorok is miért engedik meg?

2018. szept. 9. 11:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Kapcsolati rendszer van a szponzoracion belul is, foleg nb1 alatt, szal semennyire se erdekelt hogy a foci bevetlet hozzon, ergo tok mind1 melyik falabu jatszik, de altalaban aki tehetseges es szorgalmas az ervenyesulni tud
2018. szept. 9. 12:00
 2/3 anonim ***** válasza:

A legegyszerűbb kiköltözni Münchenbe vele, ott iskolába és edzésre járatni már 5 éves korától. Egyebet nem kell változtatni. Vagyis, itthon is ugyan úgy megvan a heti 5* edzés, egy meccsel illetve olykor egy edzőmeccsel. Itthon is oda kell figyelni a kiegészítésekre idővel, mint külön személyi és erőnléti edzések, táplálkozás, pihenés, gyógytornász avagy manuál terapeuta. Szóval egy kialakított rutin. Amiben azonban közel sincs akkora különbség, sem a különböző sportokban, sem az országokban. Szóval az első mondatot a lehetőségek valamint a hozzáállás fejlesztése céljából tartom fontosnak. Mert míg itthon olykor lébecolás van egy-egy fociedzésen úgy ott lényegesen ritkábbak ezek az alkalmak. Sokkal komolyabban veszik. Aztán később, ha úgy tetszik vissza lehet ide térni.

Másik vélemény... A magyar utánpótlás, kb 14 éves korig elég erős, még nemzetközi viszonylatban is. Az U14-es NB1 jelentős része akadémiákból áll, elismert szakemberekkel, gondosan összeállított edzésrendszerrel, megfelelő hozzáállással és felszerelés biztosításával. Aztán valahol 16 környékén valahogy kipukkad a lufi. Egy benne élő erről biztos többet tudna mesélni.

2018. szept. 9. 12:43
 3/3 anonim ***** válasza:

,,Oké, most rúgott 3 gólt, szal most 5 évig ezt fogják itthon emlegetni, közben kint meg elfelejtik két hét után, de egyébként is egy eléggé ügyetlen, nem technikás játékosnak tartom(amúgy nem hülyegyerek, értelmes)."

Nem csak egy technikás csatár lehet jó csatár, tudod van egy valami amit úgy hívnak hogy "befejezőcsatár", többek között Harry Kane, a világ legjobb támadója is az. (Bár igaz, hogy ő azért technikásabb, mint szalai)

2018. szept. 9. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!