Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » A meccsek elején miért van ez?

A meccsek elején miért van ez?

Figyelt kérdés
szóval ugye a focimeccsek elején van a himnusz, és kiáll az összes játékos, és minden játékos előtt áll egy kisgyerek. ez mire jó?? sosem értettem
2010. jún. 25. 20:27
 1/10 anonim válasza:
Ha jól tudom,bár én lány vagyok és lehet ez baromira hülyeség,de ha jól tudom ilyenkor a másik csapat,másik országból lévő gyerekek állnak ott.Sőt azt hiszem ő maguk is fociznak!Vagy lehet ez hülyeség,de én így gondolom
2010. jún. 25. 20:33
 2/10 A kérdező kommentje:
én is lány vagyok, és nyugi, nem mondom, hogy hülyeség, mert én semmit nem tudok erről :D
2010. jún. 25. 20:35
 3/10 anonim válasza:
100%
A két ország akik játszanak, azok focista növendékei kísérik be a pályára a focistákat. Mondjuk ma játszott Portugália-Brazília, a brazil kicsik bekísérték a portugál válogatottat, a portugál kicsik a brazil válogatottat. Ezzel jelezvén, hogy nem vérre menő meccs és ez csak játék, amolyan rituáléféle. A két ország vagy csapat barátságát jelképezve, valami ilyesmi
2010. jún. 25. 20:43
 4/10 anonim válasza:
20:43-as na én is ezt akartam írni,csak nem tudtam megfogalmazni!:D
2010. jún. 25. 20:44
 5/10 A kérdező kommentje:
köszi szépen! :)
2010. jún. 25. 21:10
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem most a VB-n minden csapatot afrikai gyerekek kísérnek be, de a többiben igazatok van!
2010. jún. 25. 22:13
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Általában az ellenfél csapathoz tartozó gyerekek kísérik be a csapatokat, most a VB-n mindenkit afrikai (esetleg dél-afrikai) gyerekek kísérnek be.

Azon kívül, hogy azt jelképezi, hogy nem vérre menő küzdelem lesz, szerepet játszik az utánpótlásnevelésben is. Ezeknek a gyerekeknek ez hatalmas élmény, és motivációt ad az, hogy ott állhatnak a legnagyobb sztárok mellett.

2010. jún. 25. 22:29
 8/10 anonim ***** válasza:
Ja azért van a Dél-Koreaiaknál néger kis gyerek :D
2010. jún. 26. 15:59
 9/10 anonim válasza:
A sport egyik lényege hogy életcélt adjon a gyerekeknek, ezzel jelzik hogy a sztárok is voltak gyerekek és egyszer minden kicsiből lehet sztár.
2010. jún. 26. 21:14
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2010. júl. 1. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!