Lehet olyan, hogy egy játékost ki akarnak iktatni a válogatottból?
Figyelt kérdés
Közeli ország válogatottjáról van szó és az emlitett játékos feltűnően mindig a válogatott meccsek előtt sérül meg, persze szerintem ez nem igaz, csak ezt adják be a szurkolóknak. A szurkolók is utálják, szidják folyton a cikkek alatt. A játékos nem a hazájában játszik, ott annyira nem szidják. Tavaly óta figyelem igazán, vagyis csak addig néztem vissza mert igazából csak idén szeptember óta követem őt. Tavaly ősszel is kiiktatták októberben fogműtétre hivatkozva, pont a válogatott meccs előtt, novemberben ott lehetett. Majd idén márciusban pont a válogatott meccsek előtti utolsó meccsen sérült meg, lecserélték a 10. percben. Sajnos nem ttudtam visszanézni sehol azt a meccset, majd mikor lezajlottak a válogatott meccsek , visszatért és semmi baja pedig azt harangozták be hogy hosszabb sérülése lesz. Áprilisban tényleg megsérült, igy júniusban kimaradt VB-re nem jutottak ki. Az még hihető. Most szeptemberben és októberben ott lehetett és csak októberben lépett kezdőként pályára, ekkor tudtam igazán megfigyelni ott is, és teljesen más mint a csapatában. Egyszerűen kritikán aluli ott a játéka. A társak nem adnak neki labdát, inkább visszapasszolják hátra a védőknek, mint, hogy neki. Ő meg igyekszik, rohangál próbál labdát szerezni, viszont az a baj vele hogy ha sikerül neki, azonnal lepasszolja és ugyanez a csapatában ahol szintén nem nagyon passzolnak neki de azért jobb mint a válogatottban. Tegnap majdnem végig játszotta a meccset, nem látszott sérülés mikor lecserélték, ma meg már válogatott edzés volt, dél körül közölték hogy megsérült és más megy a helyére ami persze nem igaz kicsit már feltűnő ez. Ti ezt értitek? Tényleg kiakarja iktatni? Ám tavaly meg követelték hogy mondja le de nem tette. Ja és tavaly júniusban pont a válogatott meccsek előtt esett az üvegasztalba, az is kissé gyanús. Az emlitett játékos most 24 éves, ha a hazája sport oldalán jelennek meg róla cikkek, a kommentekben megy a mocskolódás.2018. nov. 12. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!