Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Milyen focicsukában játszatok?

Milyen focicsukában játszatok?

Figyelt kérdés

ha fociztok írjátok meg hogy milyenbe játszatok és hogy megvagytok-e vele elégedve :D,meg a korotokat is megírhatnátok

előre is köszi =)

2010. jún. 24. 02:11
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem vagyok focista (focizni se tudok :D), csak amolyan hobbifocista lennék. Sokat futok edzés (heti 6x persze nem foci :D) miatt is és a pályán is mivel én amolyan fel re rohangálok mint egy h*lyegyerek poszton vagyok. Tehát gondolhatod... nekem ami bevált cipő az a puma teremcipő.

[link]

Az enyém ugyan ilyen csak más színű. Számomra ez a legjobb.

19f

2010. jún. 24. 06:46
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia, mindenhol más cipőt kell húzni ha meg akarod őrizni az ízületeid egészségét.

Edzéseken sosem húzok szintetikus cipőt, általában klasszikus Adidas Copa Mundial-ban edzek, ha esős az idő akkor fémstoplis Puma King Exec-ben.

Meccseken viszont szintetikusban játszok, Nike Mercurial Vapor IV gumistoplisban és ha mély a pálya akkor F50+ fémstoplikkal.

Egyikkel sincsen bajom, az ember semmivel sem tud jobban focizni attól hogy milyen cipőt húz fel. Kényelmesnek kényelmes mind, én személy szerint jobban szeretem a szintetikus cipőket, de edzésen bőr cipőkben edzek, mert azok jobban bírják a gyűrődést, így nem kell 3 havonta cserélgetni.

2010. jún. 24. 08:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Ja, 19F voltam, NB2 ifiben játszok, de már van 4 meccsem NB2 felnőttben is. Remélem nyáron megragadok a felnőtt keretnél.
2010. jún. 24. 08:18
 4/7 anonim válasza:
Nike Tiempo Mystic-be játszottam most már nem de jó volt
2010. jún. 24. 08:39
 5/7 A kérdező kommentje:

értem köszi

nekem is van 3 de mind fg

Copa Mundial,Predator(az új),Nike Tiempo 2

fémstoplisom pedig nincs mert a serdülő bajnokságba olyanba nem játszhatunk...

terembe meg egy Adipure van

de nekem a Copa nem tetszik mert kinyúlott... 15/F

várom a többiek válaszát is :D

2010. jún. 24. 09:20
 6/7 anonim ***** válasza:

ha betonon játszok arra van egy nike mercurialom ilyen:(csak ugye nem stoplis:D) [link] de van még mellé egy régi diadoram is

füvesre meg egy adidas F30 meg egy régebbiféle T90es de én már csak hobbiszinten játszok betonon

meg vagyok velük elégedve, főleg a diadoraval talán az volt a legjobb cipőm idáig, viszont a mercuriallal meg lehet menőzni, azt folyton lenézik az ember lábáról:D:D:D:D

2010. jún. 24. 11:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Én nem focizok, ellenben focibíró vagyok, nekünk is kötelező a stoplis, nekem hernyótalpas kipstam van, két évig simán bírja, úgy hogy minden hétvégén 4 meccset is kapok!
2010. jún. 27. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!