Befogadnának? Újra szeretnék sportolni!
Sziasztok! 16 éves vagyok és már egy ideje abbahagytam a versenyszerű sportolást különböző okok miatt. Igazából az a helyzet, hogy bárhová mentem sportolni, sosem fogadtak be sehol. Fociztam, de ott 80%-ban levegőnek néztek a csapattársaim. Kajakoztam, ahol sokat kötekedtek velem és az edzők sem foglalkoztam velem sokat. Nem tudom mi lehet az oka, mert szeretnek általában az emberek, de a sportoknál mindig ellenségeskedtek velem, nem bírom felfogni miért is. Jó sportoló vagyok, a testalkatom is megfelelő, de mégis utáltak.
Viszont kisebb koromban kézilabdáztam is, amit mai napig nagyon szeretek. Azon gondolkoztam, mi lenne, ha elmennék újra sportolni, bár a legközelebbi ilyen lehetőség 80km-re van innen. Csak attól félek, hogyha odamennék, a többiek nem fogadnábak be, mert új is lennék, meg nem is ismernének stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!