Spíler2-vel kapcsolatos infok?
Figyelt kérdés
Hallottam, hogy idén a Spíler2 közvetíti a LaLigat,aminek őszintén szólva egyáltalán nem örülök... Most nem tudom hogyan fogom tudni rendszeresen követni a spanyolokat. Telekomos vagyok, új csomag kell, vagy csak egyszerűen hozzá fogják adni a Spíler2-t?2018. aug. 10. 21:25
1/3 belapus válasza:
Nyilván már érdeklődtél a szolgáltatódnál, de nem tudtak segíteni.
Miből gondolod, hogy mi több információval rendelkezünk a Telekomnál ?
Egyelőre azt lehet tudni, hogy a Tarr kínálatában már ott van, a UPC-nél ( és tőled értesülve a Telekomnál ) még nincs.Gondolom a tárgyalásoknál tartanak.
Az adott szolgáltató döntése lesz, hogyan juttatja el az ügyfeleihez.
2/3 anonim válasza:
En is telekomos vagyok és arról alighanem ugyis lesz tajekoztatas, bekerül a kínálatukba Spíler tv.
3/3 anonim válasza:
Egyebkent szerintem, ez csak idő kerdése, hiszen a Telekom is az az erdeke, hogy megtartsa a futball irant érdeklődő előfizetőit. Márpedig most úgy tűnik, hogy lassan minden komolyabb futballmeccs a Spíleren lesz látható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!