Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Nem tudom hogy van ez?

Nem tudom hogy van ez?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretek focizni, és tudok is és beszeretnék jutni egy nagyobb foci klubba mint pl:arsenal.

de az a bökkenő hogy még sehol nem fociztam mármint nem edzetem és így betudnéke jutni valahova ? és ha igen hogy?

2018. aug. 4. 22:17
 1/5 A kérdező kommentje:
15/f
2018. aug. 4. 22:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, esélytelen. 10 év lemaradasban vagy, mert mar 5- 6 eves korban kezdik a focisták képzését.
2018. aug. 4. 23:13
 3/5 A kérdező kommentje:
azt megértem de én már szerintem és mások szerint is vagyok olyan jó mint aki 10 éve focizik
2018. aug. 5. 09:28
 4/5 anonim válasza:
Ne reménykedj. Nincs esélyed. Mindegy hogy milyen jó vagy ha nem edzek már legalább 10 éve és nincs megfelelő anyagi tamogatasod valószínűleg esélytelen. Amúgy meg menj el egy csapathoz, edzőhöz, félmérésre, felvételire és úgyis kiderül ha akkora tehetség vagy aminek 1% se az esélye. Bocs de ez tényleg így van
2018. aug. 29. 11:43
 5/5 anonim válasza:

Menj el egy bármilyen megyei másodosztályú csapathoz, mondd el mit szeretnél.

Aztán amikor látod, hogy nálad fiatalabbak bármikor lefutnak, technikailag mennyivel jobbak, talán helyére kerül az önértékelésed.

Kemény munkéval, egy-két év rendszeres edzésre járással már elérheted azt, hogy mire 18 éves leszel, benne legyél a kezdő 11-ben, és ne a kispadon ülj. És még mindig a megyei másodosztályról beszélünk. Ha minden energiádat beletolod, akkor elképzelhető, hogy eljutsz az NB III-ba, esetleg az NB II-be, de a nevedet nem fogják címlapon hozni, és a csapat törzsszurkolóin kívül mások nem nagyon fogják tudni a nevedet sem.

2018. szept. 3. 11:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!