Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Eden Hazard vélemények?

Eden Hazard vélemények?

Figyelt kérdés

Real Madrid szurkoló vagyok és érdekelne a ti véleményetek Hazardról mert ugyebár valószínű hogy ő jön Ronaldo helyére.

Valamint szerintetek mennyire fogja tudni pótolni Ronaldot?

2018. júl. 18. 09:51
 1/7 anonim ***** válasza:

A világ egyik legjobb játékosa. A leglabdabiztosabb játékos a földön (erre a vb-n jöttem rá..), egyszerűen nem lehet tőle elvenni a labdát, még Messinél is jobb labdavezető.

Gyors, jól passzol, nem önzőzik (túl gyakran legalábbis :) a vb-n volt rá példa, de nem sok), emellett a lövései is ok.

Védekezni viszont nem tud, és nem is akar, dehát Ronaldo sem tudott/nem akart és így is működött a Real

Emellett elég gyenge testfelépítése van, bár a termetéhez képest annyira mégse, de azért nem egy Ronaldo típusú játékos, fejjel sem erős.

Viszont Ronaldot nem fogja pótolni, nem azért mert rossz játékos hanem azért mert egyszerűen nem az a típusú futballista. Ő nem egy vezér, nem lesz gólkirály, nem fog 50 gólt vagy gólpasszt rúgni/adni egy évben, a helyzetkialakításban nagyon erős és meghatározhatja a csapat játékát, de ahhoz hogy működjön a Real (szerintem) kell venni még egy gólgépet, mert erre sem Benzema, sem Bale, se Asensio, sem Hazard nem alkalmas.

Kane tökéletes lenne de ő maradjon csak a Tottenhamban, de el tudnám képzelni a Realban akár Lewát, Cavanit is

2018. júl. 18. 12:13
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi a választ🙂

Ronaldo is 33 éves szóval a Juveban már ő sem fog 50 gólokat lőni évente szerintem.

2018. júl. 18. 12:46
 3/7 anonim ***** válasza:
56%
#2: Szerintem se, de nem csak a 33 eve miatt. A spanyol bajnoksagban a Real es a Barcelona, rendre megközelíti, sőt, többnyire túl is szarnyalja a 100 golt 38 meccsen. A Seie A- ban ez nem jellemző.
2018. júl. 18. 18:13
 4/7 anonim ***** válasza:

Ronaldót hagyjuk már, azt nem veszitek észre, hogy ő azért lő 50+ gólt egy szezonban, mert a többi 10 ember gyakorlatilag aládolgozik, ő mindennek a közepe? Így BÁRKI tudna 50 gólt lőni... Ha nem közvetlen a lábára adják a labdát, nem is megy érte, mert arra lusta, meg színészkedik ezerrel. Nem véletlenül lesre is ő fut legtöbbször, egyszerűen képtelen pl. hátramenni védekezni (max. szögletnél). Mondom, ilyen egy személyre koncentrált játékkal Hazard is tudna lőni 50 gólt, de szerintem 100-at is.

Hazard szerintem nagyon jó játékos, sok tekintetben jobb is mint Ronaldo. A VB-n számomra is eszméletlen volt a labdatartása, ahogy 1-es is mondja, emlékszem, volt hogy 4 ember mellett/között vitte el a labdát és nem tudták levenni a lábáról. A sebessége elképesztően magas (csak Mbappé meg egyszer-egyszer Lukaku volt akit gyorsabbnak láttam), emellett ahogy szintén írta az 1-es, nem önzőzik mint az említett CR7, ha a helyzet úgy kívánja beadja a labdát rálövés helyett. Volt is gólpassza pl.

De ami nálam mindennél inkább viszi a pálmát, az hogy egyszer nem emlékszem hogy a földön fetrengett volna, mint a sztár uraságok (itt is említhetném Ronaldot, de Neymar járatta ezt a műfajt csúcsra). Hazard sosem azon van hogy minél hamarabb elfeküdjön és óbégathasson, minden áron tartja a labdát, és ha végképp nem sikerül és leszedik tőle, akkor nem dobja föl magát hanem utánamegy, ha meg földre is kerül, nem reklamál, pofázik mint a legtöbb, hanem megigazítja a sportszárat, föláll és megy előre. Ilyen egy igazi focista, nálam ez volt az amivel úgymond "megvett magának". Nagyon jó labdarúgó. Remélem fogom még látni VB-n.

2018. júl. 18. 20:05
 5/7 anonim ***** válasza:

Nos, azért be is kell futni az üres területre, meg kell verni fizikális szempontból a védőt, le kell fejelni, és ha helyzetbe kerülsz be kell rúgni.

Nem hangozhat ez olyan nagy dolognak de ebben ő a legjobb a világon. Régen még gyorsabb volt és néha-néha cselezni is tudott, ma már tényleg csak egy befejezőcsatár, ebben viszont páratlan..

Picit olyan mint Müller, bár nála azért jobban vezeti a labdát, fizikálisan is erősebb..

2018. júl. 18. 20:56
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Amúgy lehet hogy mostanság már tényleg Ronaldo alá dolgoztak de csak ebben a szezonban volt ez. 1-2 egy dolog hogy kiszolgálnak de azt be is kell lőni ami lehet hogy kib*szott egyszerunek tunik de nem az, fejelni is jol kell. Meg azert volt par paratlan golja ertem ezalatt pl a Juve elleni ollozast meg stb.

2018. júl. 18. 21:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Nagyon-nagyon kedves focista. Egyáltalán nem nagyképű vagy arrogáns. Legaranyosabb focista szerintem.
2018. szept. 28. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!