Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Qrva VUVUZELA! Nem lehetne...

Qrva VUVUZELA! Nem lehetne betiltani?

Figyelt kérdés
Basszus mint vmi rossz méhraj! Afriaiak meg csak fujják fujják...
2010. jún. 18. 16:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
23%

Afrikától mit várunk?

Az egyetlen kontinens, ami semmire nem vitte.

2010. jún. 19. 00:38
 12/18 anonim ***** válasza:

egyet értek a 17:07-essel és az előttem szólóval!!

rohadt jó hangulatot teremt meg amúgy is jó. ez olyan mint ha nem hegedülhetnénk mi magyarok (népizene) mert van akit idegesít. szal aki azt mondja hogy utálja és be kéne tiltatni az ne menjen ki meccsre. ez van. vagy ha a tvn keresztül is zavarja akkor ne nézze tvt vagy halkítsa teljesen le és úgy is tudja h mi a helyzet ja meg "tud koncentrálni" ő is :P:D

2010. jún. 20. 19:49
 13/18 anonim ***** válasza:

köhömm nem a 00:37-es afrikás hozzászólóra gondoltam hanem arra aki szintén említette a 17:07es hozzászólót.

am 00:37-es meg kapjabe.

2010. jún. 20. 20:11
 14/18 anonim válasza:
100%
Én meg a 00.38-assal értek egyet. Szerinted a fekának mennyi marad a meccsből, amit végigkürtöl? Mert szerintem az oxigénhiánytól semmi. Azt meg képzeld már el, hogy egy teli stadion hegedül... + a hegedűhöz egy kis ész is kell... Betiltani meg nem fogják, mert ez a több-ezer éves afrikai technikai fejlődés csúcsterméke...
2010. jún. 20. 21:49
 15/18 anonim válasza:
100%

csak összehasonlításul:

egy vuvuzela 128 decibeles hangon szól, ez egyenlő egy felszálló utasszállító hangjával

engem személyszerint nem zavar, olyan mintha hajókürtöket fújnának

2010. jún. 21. 01:17
 16/18 anonim ***** válasza:
50%

19:49-es vagyok!

Én hegedültem 5 évet vagy többet. a hegedü hangja ha rosszul fogod le idegesítőbb számomra mint a vuvzela. sőt a vuvuzela az jó, hangulat+ egy jellemet ad szal imádom most vettem magamnak egyet :P

2010. jún. 21. 09:27
 17/18 anonim ***** válasza:
Inkább a szurkolókat hallgatnám ahogy énekelnek, nem pedig ezt a ricsajt. Az a baj, hogy nem csak az afrikai drukkerek csörömpölnek vele, hanem más országok szurkolói is. Ennek a szar dudának olyan a hangja, mintha beszart volna a tévém.
2010. jún. 21. 09:52
 18/18 anonim ***** válasza:

19:49-es vagyok!

ízlések és pofonok, akinek nem tetszik ne menjen ki meccsre vagy mondom hallkítsa le a tvt

akinek tetszik az jóarc+színes lehet :D

na jó az utobbinak 50% esélye van xĐ)

2010. jún. 21. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!