Qrva VUVUZELA! Nem lehetne betiltani?
Afrikától mit várunk?
Az egyetlen kontinens, ami semmire nem vitte.
egyet értek a 17:07-essel és az előttem szólóval!!
rohadt jó hangulatot teremt meg amúgy is jó. ez olyan mint ha nem hegedülhetnénk mi magyarok (népizene) mert van akit idegesít. szal aki azt mondja hogy utálja és be kéne tiltatni az ne menjen ki meccsre. ez van. vagy ha a tvn keresztül is zavarja akkor ne nézze tvt vagy halkítsa teljesen le és úgy is tudja h mi a helyzet ja meg "tud koncentrálni" ő is :P:D
köhömm nem a 00:37-es afrikás hozzászólóra gondoltam hanem arra aki szintén említette a 17:07es hozzászólót.
am 00:37-es meg kapjabe.
csak összehasonlításul:
egy vuvuzela 128 decibeles hangon szól, ez egyenlő egy felszálló utasszállító hangjával
engem személyszerint nem zavar, olyan mintha hajókürtöket fújnának
19:49-es vagyok!
Én hegedültem 5 évet vagy többet. a hegedü hangja ha rosszul fogod le idegesítőbb számomra mint a vuvzela. sőt a vuvuzela az jó, hangulat+ egy jellemet ad szal imádom most vettem magamnak egyet :P
19:49-es vagyok!
ízlések és pofonok, akinek nem tetszik ne menjen ki meccsre vagy mondom hallkítsa le a tvt
akinek tetszik az jóarc+színes lehet :D
na jó az utobbinak 50% esélye van xĐ)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!