Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Tényleg ennyire zavaró a...

Tényleg ennyire zavaró a vuvuzela a VB-n?

Figyelt kérdés
Engem ugyanis nem zavar. Sőt, elfogadom, hogy egy kultúra része.
2010. jún. 15. 21:29
 1/5 anonim válasza:
Talán azért mert nem vagy ott a stadion közepén mikor több tízezren fújják egyszerre és te pedig egy fontos szabadrúgást vagy tizenegyeset akarsz lőni ! Talán csak ezért :)(Ha viszont élőbe szurkolsz a helyszínen akkor elnézést kérek.)
2010. jún. 15. 21:32
 2/5 anonim válasza:

Legalább annyira zavaró, mint az új labda irányváltoztatásai. :DDDD

Már most egyértelmű, hogy néhány nagyágyú ki fog zúgni, és lesz egy - két meglepetéscsapat (Nagy számok törvénye). A dörzsöltebb szakvezetők máris bűnbakot keresnek: Ha mégis jól szerepelnek, akkor ezt a nehézséget is legyőzték

Ha nem, akkor külső tényezők gyűrték le őket.

Szóval most ez a két bűnbak van. A bírót csak utólag lehet vádolni, ezeket lehet előre is.

2010. jún. 15. 21:33
 3/5 A kérdező kommentje:

21.32 pont innen írok a stadionból a Brazil meccsről :-))

Amúgy nem. Amíg nem olvastam róla, fel se tünt.

Sőt most olvastam, hogy ez már régebbi dolog.

De a másodiknak is igaza van. A nagy favoritok, ha elhullanak erre fogják fogni :). Nekem mindenesetre tetszik.

32/N

2010. jún. 15. 22:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Elég világosan látszik hogy a játékosokat zavarja a kapusok a sorfal beállításkor bajban vannak a játékosok egymásnak nem tudnak szólni mert nem hallják. Nem tudom miért jó az ami nem jó?
2010. jún. 16. 13:28
 5/5 anonim ***** válasza:

," mint az új labda irányváltoztatásai"

Rúgtál valaha labdába? Mert akkor tudnád hogy ez a labda a legrosszabb mióta futball labda van.Az 1978-as Tango labda volt a legjobb.Igaz hogy az bőrből készült. A csavart szabadrúgások igen kis százaléka megy kapura észrevehetted volna.Feltűnően kevés.

2010. jún. 16. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!