Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Kivel járna a Real Madrid a...

Kivel járna a Real Madrid a legjobban: Neymarral, Hazarddal vagy Mbappéval?

Figyelt kérdés
2018. júl. 15. 06:09
1 2
 11/16 anonim válasza:
0%
Kaki reál.
2018. júl. 19. 20:26
 12/16 anonim válasza:

Én személy szerint Reálos vagyok már kiskorom óta, és nem olyan divatdrukker vagyok mint sokan.. nem Roni miatt vagyok Realos, de ugyanakkor kivalo jatekosnak tartom. Szar hogy atigazolt a Juvehez..de mar innen is latszik hogy 33 eves, mar nem lesz akkora “sztar” a Juvenel mint a Madridnal.

Neymart mind eddig egy jo focistanak tartottam, de nalam nagyon leirta magat ezen a Vb-n.. nem csinalt semmit csak fekudt a foldon es szineszkedett.. annyira feltudtam volna rugni.

Szerintem Madrid ugy jarna a legjobban ha Hazard es Mbappe is jonne.. egyetertek valamilyen szinten az elottem levokkel..

de pl.egy Kane-t nemtudnek elkepzelni :/

Mar Benzema sem az igazi..

A legerosebb ugy lenne a Real ,ha jonne Mbappe,Hazard es visszajonne mar vegre a Bayerntol James.. es persze ottvan Bale.. kapuba jolenne Courtois..

2018. júl. 21. 03:49
 13/16 anonim ***** válasza:
Asensio, Isco
2018. aug. 1. 18:10
 14/16 anonim válasza:
Tenyleg , nemtudom Iscot miert hagytam ki xdd
2018. aug. 1. 19:27
 15/16 anonim ***** válasza:
Amúgy a kérdésedre a válasz Zsótér Donát
2019. jún. 4. 21:08
 16/16 A kérdező kommentje:
:) Vagy esetleg Lang Ádámmal.
2019. jún. 4. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!