Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » A franciák legyőzik a horvátok...

A franciák legyőzik a horvátokat vagy ne is reménykedjek?

Figyelt kérdés
Én nagyon csalódott lettem, amikor a horvátok döntőbe jutottak, egyszerűen el sem hiszem, hogy ez megtörténhet egy foci VB-n és szégyen az egész sportra, a többi csapatra nézve. Persze a dánok, oroszok, angolok se érdemelték volna meg jobban, egy szerencsétlen sorsolás, véletlen, töketlenkedés eredményezte, hogy ez egyáltalán szóba kerülhet...az egyik ágon hullanak ki a belgák, brazilok, uruguayiak, portugálok, a lengyelek és németek kiestek ideje korán, az olaszok kinn sincsenek. Felfoghatatlan, hogy ez történt és eddig minden VB meccset néztem, de a döntőt biztosan nem fogom, én erre nem vagyok kíváncsi, max. reménykedem, hogy a franciák nyernek, de nekem hosszú ideig fog tartani kiheverni ezt és ismét leülni nézni egy foci meccset.
2018. júl. 12. 07:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
59%
Hát ha te ekkora cirkuszt csinálsz egy vb-ből, akkor egészségedre:) Számomra ugyanolyan meccs lesz, mint a többi. Bejutottak a horvátok, na és akkor mi van? Semmi, az élet megy tovább, mégis mit kell ezen kiheverni? :D
2018. júl. 12. 07:40
 2/17 anonim ***** válasza:
55%
Franciák bárkit legyőznek,eleve rájuk van kisebb oods.
2018. júl. 12. 07:52
 3/17 anonim ***** válasza:
69%
és akkr mivan ? az angolokra is kisebb volt az odds.
2018. júl. 12. 09:31
 4/17 anonim ***** válasza:
57%

Érdekes én úgy fogom fel, hogy végre egy kis nemzet is nyerhet vébét.

Nem csak a foci nagyhatalmak.

Másfelől pl. történelmileg sem ártottak nekünk lényegében szimpatikusak a horvátok.

És az hogy van egy ennyire jó csapatuk jó példa kellene legyen a magyar válogatottnak.

Egyébként egyik tényleg legjobb meccs volt a vébén és elődöntőben meg főleg nem nagyon látni ilyen színvonalú hajtós focit.

2018. júl. 12. 10:22
 5/17 anonim ***** válasza:
76%
Savanyú a szőlő kérdező? :) A 4 milliós BALKÁN szomszédunknak johban megy a fizet.
2018. júl. 12. 10:23
 6/17 anonim ***** válasza:
62%
Érdekes hogy valaki azt sajnálja hogy végre egy jól focizó nemzet is bejutott a döntőbe. Van egy olyan érzésem hogy te vagy egyik horvát meccset sem láttad vagy csak simán horvátgyűlölő vagy. Ők azok akik az összes nemzet közül leginkább széthajtották magukat, nem is tudnék senkit mondani aki jobban megérdemelte volna náluk a döntőbe jutást. Igen, persze volt egy-két hullámvölgy, de ha az összes meccsüket nézzük, az egész játékukat, kegyetlen szinten tudnak focizni. Persze, te gondolom a nagy sztárocskákat láttad volna szívesebben, gondolom Hisztihányó Rinyáldócska és Primadonna Nejmárocska összecsapása ízletesebb lett volna neked. De így legalább nem arról fog szólni a döntő, hogy ki tud fájdalmasabb arccal fetrengeni és tizenegyest reklamálni. A belgák meg tán az uruguayiak azok akik megérdemelték volna a döntőt még, de ez egy ilyen játék, a döntőbe két csapat kerül. Nem tudom például a franciák mivel mutattak többet mint a horvátok, elég ha a Dánia-Franciaország meccsre visszagondolunk, a sport megcsúfolása volt, és ők tehetnek róla hogy a történelem során nem született először olyan VB ahol nem volt 0-0, csak mert ők nem akartak játszani. A lengyeleket meg a németeket meg hagyjuk is, mondom ezt úgy hogy a VB előtt a németeknek szurkoltam. De aki egy Dél-Koreától képes 2-0-ra kikapni, az meg is érdemli hogy kiessen, nincs helye a VB-n.
2018. júl. 12. 10:40
 7/17 anonim ***** válasza:
89%

nagyon szurkoloa horvátoknak. szép lenne tőlük egy vb arany .. a legnagyobbak közé emelkednének.

Azért azt bírom , hogy sokan írják , hogy a topligák miatt szar a német a spanyol válogatott mert le vanak terhelve. Holott épp a vb-re való felkészítés lenne ezeknek a célja.

2018. júl. 12. 11:19
 8/17 anonim ***** válasza:

ma 10:40

Nem vagyok horvátgyűlölő,de a francia négereket senki sem veri meg,brutálisak..

2018. júl. 12. 11:24
 9/17 anonim ***** válasza:

"a nagy sztárocskákat láttad volna szívesebben, gondolom Hisztihányó Rinyáldócska és Primadonna Nejmárocska összecsapása ízletesebb lett volna neked."

TÉVEDSZ! SZÁMOMRA ŐK CSAK CELEBEK AKIK TÚL VANNAK SZTÁROLVA.

2018. júl. 12. 11:25
 10/17 anonim ***** válasza:
79%

Én már a horvátokat szeretném ha nyernének.

Megcsúfolják a nagyokat remélem.

2018. júl. 12. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!