Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Cristiano megy...

Szerintetek Cristiano megy vagy marad?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Kíváncsi vagyok hogy ti hogy gondoljátok ezt az egész nyári slágert hogy Cristiano marad Madridba vagy megy a Juvéhoz!
2018. júl. 5. 20:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Megy, szinte biztos. Neki is, es a madridnak is megeri.
2018. júl. 5. 20:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Kár hogy nem szabadon igazolható mert akkor a Fradi is lecsaphatott volna rá! Úgy hallottam hogy Dzsudzsákot igazolja le a Real.
2018. júl. 5. 22:22
 3/7 anonim ***** válasza:

en még mindig nem vagyok benne biztos hogy megy. De abba se, hogy marad :D

De ha megy akkor szopóka lesz a realnak.

Se Zidane, se CR. Egy neymar, lopetegui duóval nem lehet őket pótolni.

2018. júl. 5. 22:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem biztos, regen is ilyen hir volt, megse ment el. Csak osztottak a kamu hirt, hogy legyen tobb nezettseguk.
2018. júl. 6. 03:38
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Őszintén, kit érdekel? Nem mindegy melyik klubnál fog róla szólni minden? Soha még egy ennyire túlértékelt majom focistát nem láttam, pedig nem 2 hónapja nézek már focit. Magasról teszek Ronaldóra, az Oscar-díjas színművészre, ez a műbalhé is csak azért van hogy a foci Vb alatt is minden a nagy Roncsikáról szóljon, nehogy esetleg a sok 7 éves elfeledkezzen róla és új kedvencet találjon, ha már a teljesítménye a nullához konvergál, és a csapata is jó korán kizuhant a VB-ről, ahogy kell.
2018. júl. 6. 14:58
 6/7 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem megy. A Reallal mindent elért mar és mivel 33 éves, a Realnak is megéri most eladni, amíg meg nagyot "szakíthat" vele.
2018. júl. 6. 22:07
 7/7 anonim ***** válasza:

Szinte biztos.

Ronaldo elfogadta a Juventus ajánlatát, ami 30 millió eurót jelent évente, már csak a Real Madridnak kell mondania egy kivásárlási árat (100-130M euró), amit valószínűleg kifizet érte a Juve.

Szóval kb 90%, hogy Juve játékosa lesz.

Elvileg 4 évre fog aláírni, illetve már házakat is néz Torinoban.

2018. júl. 7. 05:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!