A portugál válogatottnak miért néznek el minden szabálytalanságot?
Hihetetlen, így aztán nem nehéz döntőig menni. Konkrétan a ma esti meccsen két piros lap, és minimum egy tizenegyes ellenük ami kimaradt. Quaresma lekaratézza az ellenfelét, de csak sárgát kap. Gólhelyzetben 16-oson belül visszarántják az iránit, ez máshol 11-es, itt kirúgás. Ronaldo szándékosan lekönyökli az iráni játékost, megnézik videón, ami arra van, hogy piros lap vagy sem, nincs harmadik opció, és a bíró sárgát ad neki? Egészen elképesztő ez a kultusz, már már félelem, ami a portugálokat körüllengi, miért kell őket ennyire nyomni? Csak azért mert Ronaldo? És a másik 700 játékos meg senkit sem érdekel? Persze, egy nagy nulla csapatnak is el lehet így jutni a címig, ha mindent megtehetnek. Azt csodálom hogy a bíró a végén a kezezésért egyáltalán megítélte a tizenegyest, de gondolom ez is csak amolyan kompenzáció volt, megjegyzem egy piros lap ott is elmaradt, mert ugyanilyen szituban a Japán-Kolumbia meccsen a játékvezető azonnal leküldte a kolumbiait pirossal aki kezezett ÉS 11-est is ítélt. Itt csoda hogy a büntetőt befújta.
Miért nyomják ennyire ezt a nagy nulla Portugáliát? Sohasem szurkoltam még ennyire Uruguaynak...
Akármit mondanak, olykor részrehajlóak a bírók. Híres játékosnak azért nem adnak pirosat, mert szétszedi őket a média meg a szakmabeli megmondóemberek (gondolom)...
Az irániak meg senkit nem érdekelnek, tehát kisebb felháborodást kelt, ha velük szúr ki a bíró.
Én utálom az arabokat, de mikor már másodszorra rúgták föl az egyiket 16-oson belül, na akkor már nekik szurkoltam, 2-1-es nyerés is megérdemelt lett volna.
Amúgy a brazilokat ugyanígy nyomják, Neymar a sok pofázásért hihetetlen módon nem kapott sárgát, csak mikor a végén még pluszba hisztisen a földhöz csapta a labdát.
Az arany málna esélyes műeséses alakításáért is begyűjthetett volna egy lapot, szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!