Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mennyire esélyes?

Mennyire esélyes?

Figyelt kérdés

05325-Ki jut tovább?

SORSZÁM KIMENETEL ODDS

05325 V Franciaország 1,40

01277-Ki jut tovább?

SORSZÁM KIMENETEL ODDS

01277 H Brazília 1,50

2018. júl. 4. 08:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Te normális vagy?

A belgák esélyesei a vb-nek legalább annyira mint a brazilok és ez akkor is igaz lenne ha esetleg kikapnának

ráadásul ők ezen az egy meccsen kívül nem is szenvedtek, nem hulladék játékkal jutottak eddig ellentétben a brazilokkal

A focit meg 11 ember játssza nem 1 és a belga válogatottban is sok klasszis van ráadásul szinte mindenki a pl-ben játszik szóval jóval összeszokottabbak is.

2018. júl. 4. 20:53
 12/18 anonim ***** válasza:
#2: "Jó vicc". Hát még a vicc csattanója milyen jó vólt...
2018. júl. 6. 22:33
 13/18 anonim ***** válasza:

szerencsétlen idióta :D

belgium a világ egyik legjobb csapata legalább olyan kerettel mint a braziloké, megmondtam.

2018. júl. 6. 23:33
 14/18 anonim ***** válasza:
Most komolyan egy öngól miatt veri magát mindenki a belgákra? :DDDDD Gratulálok nekik.
2018. júl. 7. 08:20
 15/18 anonim ***** válasza:
öngól is gól
2018. júl. 7. 09:12
 16/18 anonim ***** válasza:

azon kívül hogy lefocizták a brazilokat és már a vb előtt megmondtam hogy legalább itt lesznek

engem csak az idegesített (ahogy már leírtam), hogy senki nem nevezte őket esélyesnek, holott legalább olyan jó csapatuk van mint a franciáknak/braziloknak és az eredmények is jönnek

2018. júl. 7. 11:16
 17/18 anonim ***** válasza:
Közük nem volt a meccshez most sem, bepattant egy öngól meg találtak egyet, aztán után csak kapkodták a fejüket, hogy a brazilok hány ziccert hibáznak el.
2018. júl. 7. 11:38
 18/18 anonim ***** válasza:
Két gólos előnnyel természetes, hogy inkább visszahúzódtak védekezni. Courtois pedig bebizonyította, hogy miért a világ egyik legjobb kapusa. Nagyban hozzájárult ehhez a győzelemhez.
2018. júl. 7. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!