Kezilabda zsenik, a mostani BL fordulora mennyire eselyes ez a szelveny?
Valami olyan kellene, ami kozel 100% biztosan jonni fog. Nem bukhatok, nagy penzzel menne. :)
Szeged - Kristianstad H
Vardar Skopje - PPD Zagreb H
Wisla Plock - Barcelona V
Hol a hiba, meelyik nem tuti ?
Az a helyzet, hogy a papírforma mindig borulhat, szóval emiatt nem lehet biztosra menni. Főleg a kézilabdánál, ahol az utolsó pillanatban is megfordulhat a meccs.
Szerintem a Szeged verni fogja a Kristianstadot, erre azért számítani lehet. Főleg, hogy a magyar csapat hazai pályán játszik. A Kristianstad ráadásul annyira azért nem erős csapat, szóval a szegedi győzelem igazából garantálható.
A Vardar és a Zagreb meccse azért már nem ennyire egyértelmű. Mindkét csapat kb. hasonló szinten van, talán a Vardar egy kicsivel erősebb. Ugyanakkor ha a Zagreb épp jó napot fog ki, simán megveri a Vardart. Tekintve, hogy a Vardar hazai pályán játszik, én is az ő győzelmükre adnám le a voksot, ugyanakkor a három meccs közül szerintem ennek a legkiszámíthatatlanabb a végkimenetele. Bár a Zagreb mostanában egy kicsit gyengébben játszik, itt azért simán borulhat a papírforma.
A Plock és a Barcelona meccsére is jónak tűnik a tipped, bár szerintem azért ez az összecsapás is okozhat meglepetéseket. Papíron a Barcelona számít erősebb csapatnak, és ez valamilyen szinten igaz is, ugyanakkor már rég nem olyan verhetetlen, mint annak idején. Én is a Barcelona győzelmére fogadnék, de ettől függetlenül abszolút nem tartom elképzelhetetlennek, hogy a Plock mondjuk kihoz egy döntetlent, vagy egy góllal megveri a spanyolokat. Elvégre a hazai pálya előnye náluk lesz, és az igenis sokat számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!