Hogy lehet, hogy szenegálnak és japánnak ugyan olyan volt a statisztikája, mégis japán jutott csak tovább?
Figyelt kérdés
foci vb-n2018. jún. 29. 22:00
11/14 anonim válasza:
persze szerencse.. menj ki a vbre te es probalj meg golt rugni ocsem jo? Aztan majd utana megmondod mi a szerencse
12/14 anonim válasza:
Én nem vagyok Szenegál ellen, a lengyelek elleni győzelmükkel nyertem is pénzt, de el lell ismerni, hogy Japán sokkal inkább megdolgozott a sikerért.
13/14 anonim válasza:
Azok után, hogy Magyarországot megverte Andorra, Angliát pedig Izland, valamint most a vb-n Argentína sem tudta legyőzni őket, nem nagyon papolnék arról h milyen színvonalon játszanak ezek a "profi" focisták, akiket egyszerű civilek is lejátszanak a pályáról
14/14 anonim válasza:
nem tudom mirol beszelsz de jo xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!