Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Berkesi Judit műsorvezetőként...

Berkesi Judit műsorvezetőként vagy riporterként állja meg jobban a helyét szerintetek? Mennyire érti a dolgát?

Figyelt kérdés
Szerintetek jó műsorvezető most, illetve jó riporter volt korábban? Mit gondoltok róla?

2018. jún. 29. 20:46
 1/7 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem egyiknek sem állja meg a helyét. Engem kifejezetten irritál, hogy egy férfisportnak női műsorvezetője van.
2018. jún. 29. 21:03
 2/7 anonim ***** válasza:
47%
Inkább nézem őt, mint bármelyik férfit!
2018. jún. 29. 21:14
 3/7 anonim ***** válasza:
19%
legszivesebben megolnem mikor meghallom a hangjat meg a méreit is.. meg az osszes magyar okoskodo focistanak akik megmondjak mit kellett volna hogy csinalni..
2018. jún. 29. 22:50
 4/7 belapus ***** válasza:
66%

A kérdései, megjegyzései alapján felkészültnek tűnik.Azt nem tudom, hogy azért van ez mert esetleg "súgnak" neki vagy ténylegesen készül is ( én ez utóbbira tippelek ), de szinte mindegy is.Különös tekintettel arra, ha összehasonlítjuk a mezei meg knézy nevűekkel, akik még akkor is képtelenek értelmeset mondani, ha súgnának nekik.

De az első válaszoló ízlésének nyilván jobban megfelelnek az ilyen tudálékos "analfabéták", mint azok, akik használni is képesek az agyukat.

2018. jún. 30. 06:53
 5/7 anonim ***** válasza:
23%
Nyilván súgnak neki is, mint akármelyik másik kommentátornak, nem ez a lényeg. Ha körbenézel bármelyik külföldi csatornán, ott sem szokás beállítani nőket a férfisportokhoz, mert egyszerűen nem illenek oda. Olyan, mintha a Forma-1-et egy nő közvetítené, nem tudom érted-e? Vagy ha már beteszik, akkor ne csak férfiak legyenek mellette, hanem legalább egy nő is, hogy akkor ezzel ellensúlyozva legyen a nemek aránya.
2018. jún. 30. 14:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Én már hallottam mérkőzést közvetíteni is. Igaz, csak egyszer, és valami teljesen jelentéktelen meccset, de meccs közben női hangot hallgatni valóban fura volt eléggé. Szóval mondjuk ha kiküldték volna kommentátorként Oroszországba, akkor azért érteném a tömeges felháborodást. :D Műsorvezetőként viszont nekem nincs különösebb bajom vele. Kellőképpen dekoratív is szerintem, és akár magától, akár azért, mert súgnak neki folyamatosan, de a lényeg, hogy nem tűnik butábbnak a többieknél. Én mondjuk a Petrovics Andit sokkal kevésbé bírom.
2018. júl. 5. 15:10
 7/7 anonim ***** válasza:
37%
Semennyire.
2018. júl. 6. 02:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!