Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek késő 19 évesen?

Szerintetek késő 19 évesen?

Figyelt kérdés

Sziasztok !

Kiskoromoban 4-5-6 évesem fociztam rendes edzéseken.Azóta heti 3-4-szer haverokkal és az iskolai bajnokságokon fociztam.Mellette komoly szinten futottam,be is kerültem az atlétika csapatba közbe úsztam és bicikliztem és 4 évig kardoztam.Kb 1 éve komolyan érdekel a foci.Nem vagyok tehetséges de nagyon kitartó és szorgalmas.Szerintetek ez elég hozzá?Nem tudom hogy milyen csapatba tudnék bekerülni

2018. jún. 24. 12:39
 1/10 anonim ***** válasza:
46%
Hobbiszinten, alacsonyabb osztalyú bajnoksagokban meg focizhatsz, de profi karrierre, aligha van eselyed. 10- 12 eves lemaradasban vagy a korodbeli futballistakhoz kepest, plusz ha meg tehetseges sem vagy, mint írod, akkor talan masfelé kellene "indulnod".
2018. jún. 24. 14:38
 2/10 anonim ***** válasza:
Legjobb esetben megye 1-ben még játszhatsz.
2018. jún. 24. 15:40
 3/10 anonim ***** válasza:
41%
10-12 éves lemaradásban van... Mégis, állítom, hogy a magyar profik nem jobbak egy olyan játékosnál, akik felnőtt korukban kezdték el a focit. A focioktatással ez a legnagyobb baj, hogy 10 éves gyerekekre ráöltetik a sportágat és felnőtt korára már annyi meccset lejátszatnak vele, hogy kiég és csak lefelé van már neki. Pont, amikor képbe jönnének a komoly bajnokságok is. Nem csoda, hogy ennyire gyengén teljesítenek a magyarok.
2018. jún. 24. 15:45
 4/10 anonim ***** válasza:
#3: Na de ez miert csak nalunk van így? Spanyoloknal, hollandoknal, nemeteknel, olaszoknal, vagy eppen a horvátoknál sem felnőttkent kezdik, megsem égnek ki idő előtt...
2018. jún. 24. 15:52
 5/10 anonim ***** válasza:
Az oktatási rendszerünk miatt. Heti 5 tesióra, plusz mellette még járjon el a gyerek edzésre is, vegyen ki szabadnapot a suliból a meccsek miatt, csinálja meg a házi feladatát...
2018. jún. 24. 15:55
 6/10 anonim ***** válasza:

Mióta rossz a focink és mióta van heti 5 testnevelés óra?

Ne keverjük a tömegsportot az élsporttal!

2018. jún. 24. 16:07
 7/10 anonim ***** válasza:
Amióta kötelezővé tették?
2018. jún. 24. 16:53
 8/10 anonim ***** válasza:

Igen, valóban azóta. 2012-ben vezették be.

Ezzel arra próbáltam reagálni, hogy nem azért rossz a focink, mert hetente 5 testnevelés óra van.

Azzal csak a kormány szeretett volna lépni valamit annak az ügyében, hogy rengeteg túlsúlyos kisgyerek van.

2018. jún. 24. 16:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Neked is büdös a munka mi? Manapság mindenki focista akar lenni, mert dolgozni, tanulni nem menő, de 0 hozzáadott értékkel akar mindenki milliomos lenni, drága kocsival járni és jó csajokat felszedni. Inkább csinálj valami hasznosat, túlfizetett ingyenélő falábúból van már elég ebben az országban, nem kell még egy Dzudzsák Bazsika.
2018. jún. 26. 11:57
 10/10 anonim ***** válasza:

Ahhoz a 0 hozzáadott értékhez kb 1 milliószor annyit kell dolgozni mint egy gyári munkásnak :)

Dzsudzsák Bazsika meg európai szinten is jó játékos.

Annyira szánalmas ez a már berögzült duma, minden magyar futballista egy hulladék és a csecsemők jobbak náluk :D

Nem. Rohadtul nem. Egy NB1-es szinthez 5-10 évet kell végighajtani dolgozni folyamatosan (ezért nincs a kérdezőnek semmi esélye már)

BTW tanulni is kb 10x olyan könnyű mint ugyanúgy a suliból hazajövve 2 órás edzésekre menni. Ugyanott vagy vele.

Másrészt meg jóhogy miliomos lesz a futballista mikor a világ legnépszerűbb sportja és százmilliók követik hétről hétre

Mégha ez amagyar bajnokságra nem is mondható el.

2018. jún. 26. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!