Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Nem késő 22 évesen visszatérni...

Slash1xhun kérdése:

Nem késő 22 évesen visszatérni a futballhoz?

Figyelt kérdés
Sziasztok, ugye fiatalon átlagban mindenki sportol valamit. Én 7-től 13 éves koromig fociztam, utána pihentettem ezt a sportot, most szeretnék visszatérni a sporthoz, az itteni csapat II. osztályban játszik, kis falusi csapat. Hobbiszinten, esetleg egy városi csapathoz, képes lehet az ember fel fejlődni? Gondolok itt Eger SE II-re például.

2018. jan. 15. 22:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha valóban van kitartásod és tehetséged is, akkor miért lenne késő? Ha valóban ezt szeretnéd, akkor csak hajrá és sok sikert!
2018. jan. 15. 22:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Üdv, köszönöm a biztató választ. Egy próbát, mindenképp megér.:) Profi pályafutásról, ennyi idősen nem is álmodok, még az itteni kezdő keret is tökéletes lenne.
2018. jan. 15. 22:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Időpazarlás, de mindenki azt csinál, amit szeret.
2018. jan. 16. 00:28
 4/5 Honexya válasza:
Szerintem bőven elkezdheted megint:)
2018. jan. 17. 00:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, mindenki masra szanja ra az idejet. :)
2018. jan. 17. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!