Egy kicsit sem tartják a dél-afrikai szurkolók pofátlanságnak, amit művelnek?
Gondolom mindenki tudja, hogy a vuvuzeláról beszélek.
Valószínűleg ők is tisztában vannak már vele, hogy ez a ZAJ az európai és más csapatokat, nézőket NAGYON zavar. Sőt, még engem is zavar a TV képernyőn keresztül.
Oké, hogy nemzeti hagyomány, de miért nem tartják tiszteletben más országok lakosait, akik nincsenek ehhez hozzászokva. Megérteném, ha csak akkor fújnák, amikor Dél-Afrika vagy egy másik afrikai csapat játszik a pályán.
Mi köze van mondjuk a most játszó szlovák és új-zélandi csapatnak a vuvuzelához? Egyébként sem a foci miatt mennek ki a dél-afrikai szurkolók, hanem hogy fújjak azt a sz*rt...
Azok a profi futballisták is azt mondták, hogy nem hallották egymást a pályán.
Gondolom 90percen át hallgatni ezt a nem tudom hány decibelt biztosan egészségkárosodást okoz.
Nem hiszem, hogy a csapatok szurkolói ezért vették meg a jó drága jegyeiket.
engem is idegesít, ráadásul még a meccsek is szarok :(
ott a helyszínen még az európaiaknak is élvezet lehet, magával ragad a hangulat... De attól függetlenül tényleg pofátlanság, nem zavarna ha góloknál vagy meccsenként 5-6 szor 4-5 percre rákezdenének de egéssz meccsen...:S
Nálunk úgy van, hogy a vendéglátó törődik a vendégeivel.
Nem tudom, hogy ti hogyan csináljátok otthon.
(Értsék magukra azok, akik először írtak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!