Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Egy kicsit sem tartják a...

Egy kicsit sem tartják a dél-afrikai szurkolók pofátlanságnak, amit művelnek?

Figyelt kérdés

Gondolom mindenki tudja, hogy a vuvuzeláról beszélek.

Valószínűleg ők is tisztában vannak már vele, hogy ez a ZAJ az európai és más csapatokat, nézőket NAGYON zavar. Sőt, még engem is zavar a TV képernyőn keresztül.

Oké, hogy nemzeti hagyomány, de miért nem tartják tiszteletben más országok lakosait, akik nincsenek ehhez hozzászokva. Megérteném, ha csak akkor fújnák, amikor Dél-Afrika vagy egy másik afrikai csapat játszik a pályán.

Mi köze van mondjuk a most játszó szlovák és új-zélandi csapatnak a vuvuzelához? Egyébként sem a foci miatt mennek ki a dél-afrikai szurkolók, hanem hogy fújjak azt a sz*rt...

2010. jún. 15. 14:13
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
17%
Nem értek egyet Veled. Engem például abszolút nem zavar, de egyébként is, ők ezt szokták meg, és most miért változtassanak ezen, ők így szurkolnak, azt pedig senki sem szabhatja meg, ki hogyan szurkol. Szerintem igenis csinálják ezt, egy profi futballistának meg amúgy is az ilyet ki kell tudnia zárni, ha zavarja, azért profi!
2010. jún. 15. 14:17
 2/24 anonim ***** válasza:
73%
Osztom az első hozzászóló véleményét.
2010. jún. 15. 14:20
 3/24 anonim ***** válasza:
3%
Szerintem se zavaró. Plusz ha már ők rendezik a vb-t had szurkoljanak úgy, ahogy tetszik és ne nekik keljen ehhez is alkalmazkodniuk.Ha nagyon zavar vedd le a hangot a tv-ről...
2010. jún. 15. 14:20
 4/24 A kérdező kommentje:

Azok a profi futballisták is azt mondták, hogy nem hallották egymást a pályán.

Gondolom 90percen át hallgatni ezt a nem tudom hány decibelt biztosan egészségkárosodást okoz.

Nem hiszem, hogy a csapatok szurkolói ezért vették meg a jó drága jegyeiket.

2010. jún. 15. 14:22
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Engem idegesít, lakótársam nézi minden este, de már unom a folytonos légyzúgást a másik szobából...
2010. jún. 15. 14:23
 6/24 A kérdező kommentje:
Azért kíváncsi lennék az arcotokra, amikor tízezernyi afrikai fújja melletted...
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

engem is idegesít, ráadásul még a meccsek is szarok :(

ott a helyszínen még az európaiaknak is élvezet lehet, magával ragad a hangulat... De attól függetlenül tényleg pofátlanság, nem zavarna ha góloknál vagy meccsenként 5-6 szor 4-5 percre rákezdenének de egéssz meccsen...:S

8/24 A kérdező kommentje:

Nálunk úgy van, hogy a vendéglátó törődik a vendégeivel.

Nem tudom, hogy ti hogyan csináljátok otthon.

(Értsék magukra azok, akik először írtak.)

2010. jún. 15. 14:25
 9/24 anonim ***** válasza:
3%
Jó mostmár azért ki ne találd , hogy olyan hangos, mint 10 repülő, meg, hogy megsüketülnek tőle. Tudod akkor elég sok süket ember fog haza jönni a VB-ről...Mondtam vedd le hangerőt :D . Amúgy ez legyen a legnagyobb gondod.
2010. jún. 15. 14:29
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Engem különösebben nem zavar, csak akkor amikor a himnusz alatt is fújják! Az már pofátlanság...
2010. jún. 15. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!