Melyik válogatottat tartjátok az idei foci vb esélyesének és milyen érvek szólnak mellette?
Figyelt kérdés
2018. máj. 27. 07:22
1/4 anonim válasza:
Hát ezt sosem lehet tudni :)
Vélhetően valamelyik erősebb európai csapat nyer (francia, német, spanyol), esetleg Argentína, Brazília.
3/4 anonim válasza:
a legnagyobb esélyes Németország, akik még szerintem esélyesek azok a franciák és a belgák
Ennek a 3 csapatnak van magasan a legjobb kerete, kezdőcsapata + cserepadja, remek edzővel és stabil játékkal (kivéve a belgák, az ő edzőjük egy hulladék)
Utána a brazilok jönnek, az ő keretük egy kicsit gyengébb de valamennyi esélye nekik is van, majd a spanyolok, akiknek a játékuk nagyon döcög már 4 éve és az argentínok, akiknek meg a kerete és a formájuk is gyenge.
4/4 anonim válasza:
Szerintem is a németek a legnagyobb esélyesek, de szerintem, megsem ők fognak nyerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!