Szűcs Szabolcs kérdése:
Meg húzódott a lábam, mitcsinaljak?
Figyelt kérdés
Tegnap meghuzudott hatul a combok es kedden lesz kispályás foci bajnokság
Mitcsinaljak hogy ne fájón anyira ?
2018. ápr. 29. 07:42
1/2 anonim válasza:
Először is pihentesd. Aztán vannak krémek, amik csökkentik a fájdalmat, lehúzzák az esetleges gyulladást/duzzanatot, de ennek meg kell gyógyulnia, amit csak pihentetéssel tudsz elérni. Ha nem húzódott meg nagyon, akkor tudsz vele játszani kedden, de csak óvatosan! Ezenkívül még a jó alapos bemelegítés segíthet, máskor ha játszol, nyújts is játék előtt, ne csak ímmel-ámmal, ha el akarod kerülni az ilyen jellegű sérüléseket. Ha veszel krémet, vagy van otthon, én a Flexagilt tudnám ajánlani, az nekem segített a fájdalom és a gyulladás megszűntetésében (de ez mindenkinek más, valakinek ez, valakinek az jön be). Emellett, vannak melegítőkrémek, ezek is segítenek egyeseknek, nekem nem használt, némelyik csak csípett, de szerintem ízlés kérdése, utánanézhetsz, utánaolvashatsz, aztán majd eldöntheted, Neked megéri-e beruházni valamelyikre. Sikeres gyógyulást kívánok!
2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen 😀
2018. ápr. 30. 07:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!